• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Blackberry feminizowane - męski ???

Wyszukiwarka Forumowa:

korass123

Well-known member
Buchów
0
WItam. 25 maja posadziłem Blackberry FEMINIZOWANE, które dostałem jako gratis, bo przekroczyłem daną kwotę przy zakupie. Roślina sobie rosła i rośnie dopóki wczoraj poszedłem na miejscówkę a tam na roślince były jaja ;// Czy jest w ogóle taka możliwość, że z feminizowanego nasiona wyrosła męska roślinka ?:zjarany::zjarany:

G

Gość

Guest
To się nazywa GRATIS, mówią/piszą, że FEMI, a w rzeczywistości ch***wy REG człowiek dostaje, lub jest też druga opcja, jaką jest HERMA.

korass123

Well-known member
Buchów
0
A da się coś z tej męskiej roślinki zrobić ? A nasiona jak uzyskać ? Trzeba zapylać żeńską czy jak to jest ?

SENSIMAJSTER

: )
Weteran
Buchów
0
Też miałem gratisy blackberry fem i mam je dalej w boxie, bo wyrosły 100% kobiety, pecha musiałeś mieć albo coś zchrzaniłeś...co zrobić z herm... Poczytaj forum, bo wszystko jest, słowa klucze tylko odpowiednie wpisuj...

C

Cweluch

Guest
ja mam blackberry w boxie od koleszki pestka i tez gratis ale piekna pani.za 2 tyg harvest,slyszalem ze gratis bo tak sobie z moca ale zobaczymy jak pokosimy.

G

Gość

Guest
A da się coś z tej męskiej roślinki zrobić ? A nasiona jak uzyskać ? Trzeba zapylać żeńską czy jak to jest ?

Jeżeli masz w jednym miejscu więcej niż jeden krzak to odizoluj tego faceta i zbierz pyłek i jazda zapylaj, jeżeli masz tylko tą jedną roślinę + żeńską, to matka natura zrobi resztę. Możesz też wypie****ić ją i zostawić inne krzaki. Jeżeli masz zamiar ją wyj***ć, to polecam zrobić MAKUMBĘ :zjarany:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół