Blisko 500 krzewów konopi indyjskich na podpasłęckiej plantacji

Wyszukiwarka Forumowa:

Newsiak RSS

Well-known member
Buchów
0
Policjanci kryminalni z Elbląga, zatrzymali dwóch mężczyzn oraz zlikwidowali plantację konopi indyjskich w jednej z podpasłęckich miejscowości. Plantacja znajdująca się w leśnym zagajniku liczyła ponad 500 metrów kwadratowych i rosło na niej 480 krzewów konopi. Zatrzymane osoby odpowiedzą za nielegalną uprawę oraz posiadanie narkotyku.

More...

K

K2

Guest
ładnie rozplanowane ! 500 m2 - 500 roslin , na każdą rośline 1 m2 - żeby nie walczyły o światło. Logistycznie ładnie ogarnięte, tylko troche przypał z tymi psami...

sprobujmyy

Well-known member
Weteran
Buchów
34
Odznaki
1
no niby wszystko pieknie dopracowane, a wpasc przez gumowego weza :p

RedLion49

Well-known member
Buchów
0
Kilkadziesiąt metrów od domu, plantacja na prawie 500 krzaków. ku**a czy my tu mówimy o Polsce?

K

K2

Guest
blisko do wody mieli - kolejny plus ( jak by nie było ) za logistykę jednak się należy. A gdzie chciałbyś tyle zrobić , bys zapie****ał daleko z wodą do 500 drzew ? Pomysł super, sam chciałbym takie coś mieć - tylko bez tego epizodu z psami...

kawasaki0

Well-known member
Buchów
34
wyj***c bezczelnie pas 10x50m z regularnie porozmieszczanymi donicami- to musialo sie tak skonczyc. Napisali specjalnie, ze po wezu doszli, a wiadomo, ze wiedzieli po co do nich jada.

impero

Well-known member
Buchów
0
selekcja naturalna :) Policja będzie mogła się pochwalić wysoką skutecznością w walce z narkomanią a Ci bardziej ostrożni i kumaci spokojnie będą sobie dalej sadzić. Wilk syty i owca cała

DoktorGreen

Well-known member
Weteran
Buchów
778
Prawie 500 krzaków i tylko 12 kg? Albo nie umieją liczyć albo to jakieś małe automaty. Nawet wąż tu nie pomógł. Nie widzę zdjeć bo cos nie wyświetla..

L

Lord of Bhang

Guest
Kolejne zatrzymanie wy***ałbym w kosmos tą całą polską policje zamiast zajmować się innymi sprawami jak kiedyś już pisałem w innym kom gdzies to zwykłych ludzi zatrzymują

A sami walą wódę w pracy i do tego zaśmiecają różne miejsca

Idę sobie kiedyś z kumplem na grzyby a tam dwa psy walą 0.5 l w samochodzie do tego pizze a na koniec jak zrobili 0.5litra i pizze to wy***ali w las
Oczywiście obserwowaliśmy ich z kumplem z lasu z ukrycia :bball:

Pikaczu

Well-known member
Buchów
1
Kolejne zatrzymanie wy***ałbym w kosmos tą całą polską policje zamiast zajmować się innymi sprawami jak kiedyś już pisałem w innym kom gdzies to zwykłych ludzi zatrzymują

A sami walą wódę w pracy i do tego zaśmiecają różne miejsca

Idę sobie kiedyś z kumplem na grzyby a tam dwa psy walą 0.5 l w samochodzie do tego pizze a na koniec jak zrobili 0.5litra i pizze to wy***ali w las
Oczywiście obserwowaliśmy ich z kumplem z lasu z ukrycia :bball:

Hahahah :D jaka piękna historia :lol3: chyba każdy się z Tobą zgodzi, szkoda że nie mogę Ci postawić <joint> . ludzię którzy przyjmują się do pracy na policji to są najgorsze k***y najgorszy typ człowieka... nawet powiedział bym psa :D wszyscy na początku myślą, że będą super gliną, że może dostaną psa i nakręca z nimi film zostaną jak tekila i bonetti albo komisarz rex, tak naprawdę jest to bana zwykłych idiotów (w 99,5%) mam duże doświadczenia z policją i ponad 3 lata odsiedziane. zawsze jak bylem na jakimś przesłuchaniu to się zastanawiałem który to dzepetto a który to pinokio bo już sam nie wiem który którego strugał, widać było tylko że mieli do dyspozycji za***iście tępe narzędzia, i mają głębokie rysy na bani. gościu który pracuje w policji powiedzmy 10 lat nie umie pisać raportu z przesłuchania, i mnie gościa z ulicy pyta się jak ma co napisać (przysięgam na mamusie nic nie koloryzuje) jakich słów ma użyć, czy może lepiej tak czy tak i zamiast siedzieć na komendzie 15 czy 20 minut to ku**a siedze 2,5 godziny bo debil jedno zdanie pisze 5 minut i boi się chyba że komendancikowi się nie spodoba i będzie musiał wchodzić pod stół i ziewać jak reszta kolegów.

Co do chlania w pracy jak już wspominałem odsiadywałem wyrok, później udało mi się dostać prace na wolności - pracy sie nie wybiera, była praca na Komendzie Wojewódzkiej poznałem tam majstrów takich co pracowali niektórzy po 20 niektórzy po 25 lat to byli coś jak by ekipa budowlana ekipa konserwatorów i dużo chistori prawdziwych w tamtym okresie poznałem, jeszcze początki lat 90 wyglądały tak że ciężko było znaleźć trzeźwego psa to była jedna wielka speluna FEST'ÓW ( Frajerska Ekipa Sk***iałego Towarzystwa) jeden od drugiego chodzili i polewali a komendant był głównym wodzirejem i nie było że nie chcesz masz pić i ch*j. z Jednej strony chciał bym żeby tak było dalej z drugiej strony czuje się oszukany i mam ochote skandować najgorsze wyzwiska w ich kierunku.
Teraz trochę się pozmieniało, i nie chleją dlatego że nie chcieli by sie na***ać w pracy tylko już by im to nie przeszło a poczucie bezkarności zostało im do dziś, najgorsi są Ci co się wyzywają za trudne dzieciństwo i Ci którzy nie czują się fajni i lubiani :) dlatego ch*j IM W du*e Panowie ! <sex>

ściganie za jointa? zabijcie mnie jeszcze za to że pije piwo i kawe !!!

kawasaki0

Well-known member
Buchów
34
HWDP JP na 100%... Dorosnijcie w koncu, bo od tych gimbaziarskich gadek rzygac sie chce.

Honza

Well-known member
Weteran
Buchów
5,262
Odznaki
2
Nigdy nie siedzialem, ale mialem kilka blizszych kontaktow z policja i wcale nie jest tak jak piszecie - generalizujecie na podstawie swoich doswiadczen. Najwieksze spiny mialem z drogowka, tam sie zgodze, ze wiekszosc to tlumoki. Wascze przy biurkach? Trzymac ich trzeba, do pracy sie nie daja to chleja
.. ale nie zgodze sie, ze 99% zwyklych policjantow jest idiotami - jezeli tak tocjak nazwac kazdego, kto dal sie przez idiotow zlapac? Wszystko zalezy od ciebie - jak z nimi gadasz, jak sie zachowujesz, jak wygladasz. Wcale mnie nie dziwi, ze lepki w bluzach chwdp maja prze***ane na komendzie, tym bardziej jak jeszcze pyskja i sa mocni w grupie, a przy przesluchaniu placza nad swoim losem. Dla takich ludzi kazdy pies to idiota, ale nie bierzecie pod uwage, ze czesto dochodzi do konfontacji debila z debilem, czesto tez to "przesluchiwany" jest malo inteligentny i stad taka ocena sytuacji.

Nie zrozumcie mnie zle, nie bronie policji a tym bardziej po***anego systemu, ale nie zawsze wina lezy po stronie policji.

StrachU

Zalegizować Marihunaen !
Weteran
Buchów
4
najgorsi są Ci co się wyzywają za trudne dzieciństwo i Ci którzy nie czują się fajni i lubiani :) dlatego ch*j IM W du*e Panowie !

Fajnie to podsumowałeś po tym, jak się na nich wyżyłeś :) :D

Grupszy

Active member
Buchów
0
Odbiegają już od tego co piszecie na 997 to trzeba być debilem żeby robić takie coś koło domu. Rozumiem 5 sztuk koło domu, 5000 komercja i wszystko na jedną kartę ale to takie nie wiadomo co.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

Góra Dół