Wiesz sleja, ja tez wiem ze sa troche zbyt prostaccy i wogule... ale tacy sa... wilku na pierwszych molestach potrafil mnie zaskoczyc "muzyka miasta"... mowia prawde w takim prosty wykonaniu nieraz, az za bardzo! Ale w ich slowach idzie znalezc szacunek i zrozumienie dla swoich ludzi. Popatrz na taka Verbe,18L czy teraz podobne marionetki polskiego rynku... tak oni sa a'la!!! HEMP GRU nie... the end :wink:sleja napisał:LOL. Czy to powód do dumy ? Raczej nie. Mając 23 lata założysz zespół hh a'la hemp gru i hwdp, ziomek, elo.
sleja napisał:LOL. Czy to powód do dumy ? Raczej nie. Mając 23 lata założysz zespół hh a'la hemp gru i hwdp, ziomek, elo
sleja napisał:Wystarczy, że znam ich muzykę i jeśli robią ją z serca to pokazują siebie od środka. To dostatecznie dużo, by móc ich krytykować. Dla mnie są zwykłymi blokersami.
sleja napisał:Dla mnie są zwykłymi blokersami.
lubo napisał:sleja napisał:Wystarczy, że znam ich muzykę i jeśli robią ją z serca to pokazują siebie od środka. To dostatecznie dużo, by móc ich krytykować. Dla mnie są zwykłymi blokersami.
I tu się k****** mac bardzo mylisz
[ Dodano: 2006-04-22, 17:06 ]
sleja napisał:Dla mnie są zwykłymi blokersami.
k****** z którego ty pokolenia jesteś że używasz takich określeń? Zbyt pochopnie wystawiasz wnioski o ludziach za mało o nich wiedząc.
sleja napisał:Blokers ? Czy nie są nimi ?
sleja napisał:Blokers ? Czy nie są nimi ? Widząc ich teledyski - wcale się nie mylę.
sleja napisał:HWDP
sleja napisał:jarajmy trawkę
sleja napisał:ogólnie śmieszne
sleja napisał:Popytaj ludzi spoza kultury hh co o nich sądza. Dopiero usłyszysz słowa krytyki.
lubo napisał:tu mają swój powód, ty go nie znasz
poglądy każdego na tym forum też są śmieszne?
Popytaj ludzi spoza kultury hh co o nich sądza. Dopiero usłyszysz słowa eft:
sleja napisał:Jak się wpie****i paru osobom przed blokiem, zabierze im komórki, a potem ma problemy z policją to oczywiście HWDP.
sleja napisał:Ideały nastolatków
Mi tam się wydaje, że każdy hiphopowiec to blokers... Taka jest prawda i nic jej nie zmieni.
sleja napisał:Jak się wpie****i paru osobom przed blokiem