TOLERANCJA
blokers, dress, 50 cent z etiopi, lamus, ku**a łoś... dla mnie jest ważna muzyka w odniesieniu do muzyki... poc co ta dyskusja nie poznamy człowieka do końca nawet żyjac z nim od urodzenia do końca... oceniać ludzi po ich np. po muzyce, teledyskach niemożemy tak dokładnie i tak daleko !!! kto tak robi jes dla mnie upośledzony ale tylko wtedy gdy to naglaśnia, normalne jest to wtedy gdy zostawimy to dla siebie czy znajomych z otoczenia i świecie żeczywistym nie necie,
ku**a sleja troszeczke stajesz się jak blędne koło ale ch*j nie chce mi się tego tłumaczyc domyśl się.
Czy dyskusja musi być tak agresywna i sycząca nienawieścią, ludzi jest od za***ania na tym świecie i każdy jest inny, musimy to ku**a pogodzić, a nie walić stereotypy typu, dress... porażka i wstyd ! oczywiście można stwierdzić ze w polsce mieszka ok 1 miliona "dressów" co się różnią ale maja podobne akcje dotyczących łamania praw ludzkich, tu musimy być pewni a nie każdego kto popadnie... je**ć kiedys do tego każdy dojdzie...
HG, mi się nie podoba z tytułu, muzyki, ale są elemety ktore mi sie podobaja i są co mi się nie podobaja w odniesieniu do tekstów, stylu, i przekazu, intencji, sprawozdania itd...
ku**a dajcie spokuj, dyskutujmy w ten sposub by wnośic poważne i racjonalne wnioski i poglądy a nie że ktoś nam się nie podoba i musimy innym przetłumaczyć ze żle myślą robią ich słuchajac, bądzcie lojalni !
Np. Muzyka to sztuka, rozrywka, jest tego pełno ! każdy znajdzie coś dla siebie, nie rozumiecie tego przeznaczenia?? to jest sam system poczawszy od atomu po ku**a wagine.
też wielu ludzi nie lubie, najbardziej to nie lubie ludzi takich co maja w ch*j kasy i się uwazaja za bug wie kogo... i ja tu jestem dobry CZŁOWIEK bo nie wyszczegulniam i nie iieruje tych slów bezpśredni do kogoś i wszystkich co maja podobnom sytuacje ale myślą i robia inaczej, jak ku**a mówiąc sam o sobie to mam za***iście mam w ch*j kasy nosze szerokie spodnie... ale ku**a nie jestem lamusem co czyma stara za noge i ch*j wie co jeszcze potrafia lamusy, ja się czymam z ludzmi lojalnymi i jestem wobec nich lojalny a nawet wspieram finansowo jak tylko moge, czasem za bardzo, przejaw altruizmu... czasem ktoś mnie zdradzi, ktoś wykożysta, nazwie lamusem, czasem mnie ponosi czasem zachowuje się jak dress...
kochajmy się !