nasiona marihuany

blubbleberry z seed.pl/off

Wyszukiwarka Forumowa:

ejeden

Well-known member
Buchów
0
a jest jakas duza roznica miedzy nimi ? Zamierzam ja uprawiac na scrogu, da rade ? W ogule nieumnie doczytac od kad moge zaczac trenowac roslinke. Jeszcze jedno amtorskie pytanie w ktorym dniu bede wiedzial czy to on czy ona ?? Pozdrawiam i pomozcie mi z dobraniem najtanszego oswietlenia !! Pozdrawiam

terrorister

Well-known member
Weteran
Buchów
6
seed.pl napisał:
Padles ofiara oszutow prawdziwa kanaba jest pod adresem www.kanaba.info a ta z adresu www.kanaba.pl to strona chwasta, pozatym to widac po 'złotej liście'
a to przepraszam cię za kłopocik !!! a ja tym z kanaba.pl napisałem żeby chwasta w ch*j wy***ali bo to wał wszechczasów i chyba kanaba jest po***ana że takie rzeczy robi ciekawe co odpiszą:D
ejeden napisał:
a jest jakas duza roznica miedzy nimi
na to ci dokładnie nie odpowiem ale blueberry zasadniczo się różni od innych jak o to pytasz jedyną podobną jest blue mystic
ejeden napisał:
W ogule nieumnie doczytac od kad moge zaczac trenowac roslinke
ja podcinałem szczyt jak się już uformowały takie średnio duże pierwsze siudemki w ogóle tak się to pisze

[ Dodano: 2006-09-28, 09:46 ]
w którym dniu ku**a 100-nymalbo lepiej NIGDY SIE TEGO NIE DOWIESZ

ejeden

Well-known member
Buchów
0
Jakie najtaqnsze proponujecie mi oswietlenie do tego, dodam ze mam do wybory 2 boxy o wyskosci 110 cm lub 40, sxszerokosc to 80 glebokosc 60, prosze podac mi jak ktos moze ile potrzebuje lumow itp ... byl bym wdzieczny, pozdrawiam !!

Czekam na odpisy, z gory thx ! :D

ejeden

Well-known member
Buchów
0
wielkie dzieki :D

przperaszam a powie mi ktos jeszcze od ktorego dnia istniena roslinki moge ja trennowac na scrogu ?

R

rasta

Guest
ejeden, a może byś się sam wysilil i poszukal, poczytal. jakbyś niezauważyl off robisz. to nie temat na takie pytania.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół