akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Blue Chesse Auto sznyty na lodydze, dziwne liscie.

Wyszukiwarka Forumowa:

jamczak

Member
Buchów
1
Siema dostalem dzisiaj foty zrobione przedwczoraj wieczorem . Na dzień dzisiejszy blue ma 75 dni od 2-3 dni strasznie kreci liscie. Po oględzinach zostało znalezione cos jeszcze na roslinie choć nie wiadomo co to moglo być dlatego proszę o pomoc. Czy to może być cos typu mszyca lub jej rodzina ?? Plechy nie ma one sa takie biale, roslina nadal się rozwija ale liscie wygladaja już trochę gorzej niż na foto. I czy te sznyty na łodydze moglo wywolac jakies zwierze ale nie dalo sobie rady z roslina ? Pod sznytami był lisc który został odcięty.

1.jpg

dziwne znalezisko:

2.jpg

i dwa foto tych lisci ale dzisiaj już więcej zwiniętych:

3.jpg

4.jpg

i najgorsze ze jak popada to w tych lisicach woda stoi normalnie.

Na kompie u mnie trochę inaczej widać to niż na tych fotach tutaj. Drzewo było zaatakowane przez mrowki bo ono stoi na polu (uzyty był substral na mrowki). podlewane cos w stylu gnojówki tylko ze sklepu jako nawoz do ziol ogolno dostępnych Compo Bio 100% inne odmiany przyjely ten nawoz. 1 raz widze takie cos

Alvaro Morena

Well-known member
Buchów
0
Taka budowa topków z liścmi u tych cheese auto, skunk auto to chyba norma, bo miałem tak wlasnie u tych dwóch odmian.

jamczak

Member
Buchów
1
Dzieki troche sie uspokoilem bo z drugiej strony to nie sa pojedyncze liscie tylko poziomami sie to dzieje wiec moze to geny 1 raz widze chesa . troche inny problem teraz mam . Jedna odnoga sie zlamala przy lodydze i chyba miejsce zlamania stalo sie ogniskiem plesni. Potrzebuje cos doraznego,miejscowego max 4 dni do scinka . mile widziana szybka odp ;d

---------- Post Zaktualizowany 15:40 ---------- Data pierwszego postu 12:20 ----------

I nie chodzi mi o zrace rzeczy typu topsin

jamczak

Member
Buchów
1
Sznyty no lodydze to znak po jakichś jej przejsciach na polu trudny zywot. Koncowke tej lodyzki z plesnia odcialem z kawalkiem lodygi glownej ladnie sie zasklepilo. No mam nadzieje bo dochodzi ale dojsc nie moze duzo wlosow brazowych ale puszcza caly czas nowe i nie wiem czy te zrobione zerwac i sprawdzic ? I tak ten chees troche nie do***any bo troche zaniedbany zostal 2 tyg nikt nie patrzyl ale dal rade jakos

jamczak

Member
Buchów
1
Po dokladnych ogledzinach jednak 4 dni to chyba malo nie wiem sam dziwnie kwitnie ta odmiana w ciagu dnia istniejace topki i wloski dojrzewaja a w ciagu nocy pojawiaja sie nowe. Boje sie zeby ona nie przekwitla.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół