akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Blueberry FB auto (30dzien...)

Wyszukiwarka Forumowa:
Buchów
5
Witam, domyślam się z góry, że zostanę zjedzony ale odważe się spróbować. Chciałbym zapytać was o rady, ewentualnie opinie nt. Roślinki znajdującej się na obrazach. Ogólnie start był bez żadnego problemu, mimo braku boxa (na pierwszy raz podchodzę bardziej badawczo i zapoznawczo z czym to się je) rozwój rośliny był zdrowy i dosyć szybki, starałem się jej nie przelewac, regularnie dać przeschnąć glebie (light mix że sklepu w de. włókna kokosowego też ma z kostkę) odżywka Bio Dünger 5in1 polecana przez gościa w sklepie gdzie zakupiłem nasiona, a mimo to uważam, że jak na 30 dzień jest bardzo słabo czy to może wina tego, że ze strachu przed połamaniem jej podczas lst zrobiłem to źle i jej zaszkodzilem? Odżywke dostała dopiero tydzień temu 1/4 dawkę tego co zaleca producent. Możliwe, że to ja się mylę i jak na rozwój przy staniu przy zwykłej lampie osram pod roślinki LED tylko w początkowej fazie rozwoju, a później balkon i słońce jest adekwatny do środowiska, choć u znajomych korzystających z innego dostawcy nasion w gorszych warunkach osiągają lepsze wyniki w tym czasie. No nic, liczę na merytoryczne opinie i życzę udanego dnia!
-------------------------------------------
-------------------------------------------

BlackMen

Well-known member
Weteran
Buchów
2,799
Odznaki
1
Wygląda dobrze jak na takie warunki, trening polega na gięciu głównego szczytu do ziemi aby boczne się ładnie rozrosły tak że nie wiem po co ją praywiazales na dole przecież nie ucieknie 💁

Buchów
5
Wygląda dobrze jak na takie warunki, trening polega na gięciu głównego szczytu do ziemi aby boczne się ładnie rozrosły tak że nie wiem po co ją praywiazales na dole przecież nie ucieknie 💁
Właśnie przyczepiłem od dołu chyba ze strachu, że ją narusze. Gdy lekko próbowałem odginać widziałem jak cała struktura się rusza. Ale na przyszłość będę wiedział, ze to zbędny zabieg, dziękuję za opinię. Wszystkiego dobrego!

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół