Blueberry od DP kiedy kosa ?

• Autor wątku karczdaniel55
  • Data rozpoczęcia
Wyszukiwarka Forumowa:
K

karczdaniel55

Guest
SIema wszystkim.

Panowie/Panie jest sprawa. Trochę się wk***iam ale relaks, jest spoko - bliżej jak dalej prawda ?. Moje BB od DP mają już 100 dni FLO! Dobrze widać, 100 dni i jakoś sprawdzam pod lupą i nie wyglądają za ciekawie. Poprzednie projekty puchły bardziej, a tutaj jest dość kiepsko. Sprawdzam pod lupą i na dzień dzisiejszy czyli 100 flo trichomki są raczej białe niż mleczne, nie wspomne już o bursztynowych. Mam 4 krzaczory, z czego już tak jak pisałem wcześniej wk***iłem się i 3 dostają dalej nawozy a jednego jadę od 1,5 tygodnia wodą bo już mnie szlag trafia - ile można :) Tego ziomka co już wodą leje no - nie ukrywam obciąłem sampla i odczucia mieszane. Raz, że na szybkości suszone, dwa no efekt czuć tam coś w ciele ale to jeszcze nie to. Ktoś się wypowie kto miał BB tylko nie AF - na ten temat. Według mnie 100 dni flo to trochę dużo prawda ? Poniżej foty i teraz pytanko do was. Co robić kosić ? czekać ? im dłuzej czekam tym większe prawdopodowiństwo plechy i jajców.

Doradźcie coś będę wdzięczny.

Mam dużo liści już żółtych na dole topki również te na dole są uschnięte co jest dziwne bo aż tak gorąco nie ma a lapma 150w jest w dobrej odległości

FrancoLoja

Master at work
Weteran
Buchów
802
Odznaki
4
Wyciągnij z boxa i daj normalne zdjęcia bo tak naprawdę nie widać tu nic.

K

karczdaniel55

Guest
Ktoś pomoże, czy temat utknie jak każdy inny ?

grymasek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Ktoś pomoże, czy temat utknie jak każdy inny ?
spaliłeś je nawozami jak ch*j...

Powiem Ci tak z mojej opinii i tego co miałem. Już nich chu*a będzie więcej moim zdaniem, miałem taką akcje z jedna panna. też popalona topy miękkie kudłate wyglądało jak u Ciebie, trzymałem tak parę dni ale było coraz gorzej uciąłem w ch*j nie dość że żywicy prawie brak to topy ususzone :DD to jak uważasz ja bym ciachał i dawał następna opcje.

K

karczdaniel55

Guest
Dzięki za odpowiedź. Wczoraj na szybkości spaliłem sampla to tak weszło, że nie weszło :) Tylko się wk***iłem. Popaliłem bo kurde nie dałem mieszaka. Ale co kolejn grow to cenna lekcja. Następnym razem dodam mieszaka na lampę co spowoduje, że światło będzie mogło być znacznie bliżej szczytów.

Co do palenia nawozami - z tym się nie zgodzę. Jechałem na BIOBIZZ i z początku dawałem 50% dawki, późmiej 100% w zalecanych odstępach czasu.

Leje je już wodą. Pierwszego BB kosa planowana na 11.08, reszta na 18.08.

Pierwszy grow zdecydowanie był lepszy :)

grymasek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Dzięki za odpowiedź. Wczoraj na szybkości spaliłem sampla to tak weszło, że nie weszło :) Tylko się wk***iłem. Popaliłem bo kurde nie dałem mieszaka. Ale co kolejn grow to cenna lekcja. Następnym razem dodam mieszaka na lampę co spowoduje, że światło będzie mogło być znacznie bliżej szczytów.

Co do palenia nawozami - z tym się nie zgodzę. Jechałem na BIOBIZZ i z początku dawałem 50% dawki, późmiej 100% w zalecanych odstępach czasu.

Leje je już wodą. Pierwszego BB kosa planowana na 11.08, reszta na 18.08.

Pierwszy grow zdecydowanie był lepszy :)

no nie tylko twój :p

A wracjąc do sedna możliwe w takim razie że tem je zabiła bo ja miałem mix nawozów ciepła i brak opieki... I ch*j je trafił. Teraz większy wyciągający 2 mieszaki na dzień dobry + nawilżacz i jest git. Powoli do przodu uczymy sie na błędach.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w Growbox.pl i Growseed.pl na wszystko!

Góra Dół