• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Blueberry X Mazar, 2xNoName, Mazar, Sativa ;)

Wyszukiwarka Forumowa:

JokerSmoker

Member
Buchów
0
1. Blueberry X Mazar FEM (oberwany z liści, miał przygode z zającem, ale zyje i miewa sie dobrze) ;)

Jaki czas do ścinki myślicie? Był okres, gdzie wydawalo mi się ze roslina byla pulchniejsza i bylo wiecej zywicy, wiec czyzby byla juz gotowa na wycinke?

2. No name, totalny eksperyment, brak fazy rozwoju na około miesiąc czasu, ze względu na zle pH gleby. Został przekopany, narodził się jak feniks, kwitnie od tygodnia. LST zrobione zdecydowanie za późno, ale może cos z tego będzie.

3. Mazar (jako jeden z nielicznych zaczal kwitnąc dość wczesnie, niestety zaczela pozerac go plesn. Pytanie.!? Wyciac zainfekowane topsy, reszte zostawić, bo wydaje mi sie ze jeszcze troche powinna polezec :)

4. No name, nasionko z worka (wyszedl 2m bambus, który zaczął kwitnać na początku sierpnia) Może ktoś z was mial cos podobnego i orientuje się coż za odmianka może to być? Na jednym z odrostów doliczyłem sie nawet 17 pąków.

WTF? Nicie w liściach zaczęły robic sie czarne....

5. Sativa Diva :harvest: (2m potwór z dusza, własnie zaczyna kwitnac)

HAVE A NICE DAY <peace>

W1N

Well-known member
Buchów
0
Widzę, że nikt nie odważył się odpisać, tak więc :
1. Raczej nie ma sensu trzymać jej dłużej. Dziwi mnie fakt, że cały czas jest zielona. Czyżbyś cały czas lał Planton K?
2. Będzie coś na pewno, ale długa droga przed nią.
3. KONIECZNIE WYTNIJ PLEŚŃ! Główny szczyt wygląda na dojrzały, ale nie wiem jak dół. Jak chcesz potrzymać ją jeszcze, to wytnij pleśń i obserwuj czy znowu się nie pojawia. Jak się pojawi to tnij, albo środek na pleśń.
4. Będzie dobrze. To samo co 2. Co do liści sprawdź w tabeli niedoborów.
5. Dojdzie najpóźniej.

D

delete

Guest
1 i 3 ścinaj. 2 trzymaj aż dojdzie, a braknie jej jeszcze sporo czasu...teraz ruszą z kopyta. 4 nie wiadomo co to. Nikt Ci tak o nie powie. Widać, że jakaś fajna sativa ;) 5 bardzo ładna :)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół