akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Bob i 5xPower Plant HolenderskiSkun.pl 4x Kalashnikova 2x Super Bud od Green Hause seed 800W

Wyszukiwarka Forumowa:

BobOgrodnik

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Witam może tym razem pyknie :)

Pomieszczenie około 6m2
Wentylator wpychający świeże powietrze 495m3/h (kanałowy)
Wentylator wyciągający 110m3/h
Wiatrak mieszający stojący duży pokojowy
Nawilżacz powietrza
2 x hps 400W
Doniczki 11l
Ziemia uniwersalna Pakon
Perlit
Pestki od HolenderskiSkun.pl
5 szt Power Plant
Pestki Green Hause Seed
4 szt. Kalashnikova
2 szt. Super Bud

Trening LST

P.S Fotki jutro jak odwiedzę boksa :p

BobOgrodnik

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Elo jak pisałem fotki miały być dziś :D Więc wygląda to tak. Dziś znów zostały nagięte i na tym chyba skończę ewentualnie szybsze odrosty bedę korygował.

Temperatura w "cieniu" 26/27 stopni w promieniach 30 stopni. Wilgotność na poziomie 55/60%

Pod ścianą rząd to Power Plant kolejny zaczynając z lewej 4 szt Kalashnikova ostatnia Super Bud w butelce na środku również Super Bud. (brakło mi ziemi )

https://www.forum.haszysz.com/solarr/displayimage.php?album=24566&pid=929596#top_display_media

https://www.forum.haszysz.com/solarr/displayimage.php?album=24566&pid=929593#top_display_media

Jeden z Power Plant to jakiś mutant od samego początku wyrosły mu 2 szczyty :D
Postanowiłem coś na nim spróbować z jednej strony FIM a z drugiej TOPPING

Topping- który polega na całkowitym obcięciu szczytu rośliny.

FIM- polega na usunięciu około 80% głównego szczytu rośliny ( stożka wzrostu )

Ciekawe. Za parę dni dam UPA :yeahh:

Pozdrawiam Wszystkich .... No i z FARTEM .....:harvest:

spor

Heeeeeee
Weteran
Buchów
6,533
Odznaki
3
Widzę, że grubo lecisz. :D Dwa projekty w tym samym czasie.

z fartem! :zjarany:

Midnight Flower

Well-known member
Buchów
0
Panelik fajny fajne odmiany jestem ciekaw :) piekne i sterylne nozyce krawieckie czy tez szkolne? masz do fimu :D pozdro

BobOgrodnik

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Dziś dziewczyny potrzebowały wody :D
Przy okazji parę fotek.

Wodę leje przez filtry uzdatniające wodę oczyszcza z metali ciężkich itp. zobaczymy jak na to mery .

:yeahh::yeahh:

BobOgrodnik

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Mam pytanie czy jest sens robić bimbrownice żeby podnieść CO2? Butelka 5l filtr z 1.5 l drożdże, woda, cukier jakiś owoc na wydłużenie fermentacji ? Robił ktoś ?

adieeep

Active member
Buchów
0
Mam pytanie czy jest sens robić bimbrownice żeby podnieść CO2? Butelka 5l filtr z 1.5 l drożdże, woda, cukier jakiś owoc na wydłużenie fermentacji ? Robił ktoś ?

Daj im jeszcze chwilkę potem się w to baw :)

BobOgrodnik

Well-known member
Weteran
Buchów
0
No tak tak ale u mnie plan trwa długo haha jak u zjaranego leniwca :p Używałeś kiedyś tego wynalazku ?

adieeep

Active member
Buchów
0
No tak tak ale u mnie plan trwa długo haha jak u zjaranego leniwca :p Używałeś kiedyś tego wynalazku ?

Próbować próbowałem ale średnio mi to wychodziło nie umiem się za to zabrać jakoż iż to mój dopiero 3 indoorowy gorw będę foto relka z mojego lemon haze tylko jeszcze troszeczkę podrosnie znajomi chwała i mówią że działa natomiast u mnie to średnio zadziałało ale zawsze warto próbować :) życzę powodzenia i trzymam kciuki z fartem :)

Weed_hub

Well-known member
Buchów
1
Odznaki
1

Tak do końca to się raczej nie sprawdzi jak masz silny wentylator wyciągający - będzie ci co2 zabierał, chyba że na okres świecenia będziesz go wyłączał - co2 i tak ma sens przy wyższej temperaturze... ale jak wyłączysz wentylator wyciągający to znowu temp. będzie za wysoka...

BobOgrodnik

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Tak do końca to się raczej nie sprawdzi jak masz silny wentylator wyciągający - będzie ci co2 zabierał, chyba że na okres świecenia będziesz go wyłączał - co2 i tak ma sens przy wyższej temperaturze... ale jak wyłączysz wentylator wyciągający to znowu temp. będzie za wysoka...

Wygląda to tak że właśnie wyciągający mam słabszy bo tylko 110m3/h ten drugi 495m3/h jest ustawiony stosunkowo wysoko nad roślinami i miałem zamiar bimbrownice dać nad wlot świeżego powietrza który mam na ziemi żeby dmuchał pod rośliny a do tego by sie delikatnie mieszało z co2 wiem że nie podskoczy dużo ale chyba zawsze coś. CO2 jest cięższe od powietrza to i tak unosi się ''dołem'' wiec wentylator od razu go nie zasie chyba co? A nawiew będzie wymieszany z CO2. Gdy zapadnie ciemnia wentylatory gasną tylko raz się włączają na poł godziny po 4h ciemni by wymienić powietrze wiec bimbrownica trochę tam przez ten okres nazbiera jak wszystko ruszy znowu się wymiesza i mam zamiar zmieniać roztwór co 4 dni zależy jak mocno i jak długo będą szły intensywnie bąbelki do wody.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół