Bongo z dopalaczem

Wyszukiwarka Forumowa:

C4

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Siema! wczoraj siedzielismy z kolegą i nam sie nudziło, a ze mielismy troche ziola to postanowilismy zrobic cos nowego i zaj***ć sie po uszy :jocolor: a wiec tak potrzebne nam będą:
- butelka 0,5l
- opakowanie po pluszu
- gruba rurka (grubsza o wiele od fifki)
- dwie fifki
- klej (kropelka czy cos innego)
- taśma
No to jedziemy bierzemy opakowanie po pluszu i ***iemy z boku dziure lekko u góry (jak na obrazku) na rurkę przepuszczającą dym do bonga. wsadzamy rure tak jak na obrazku podklejamy klejem, zeby nam sie nie ruszała i robimy dziure w butelce 0,5 l wsadzamy reszte rury jak na obrazeczku sklejamy ze sobą butelke z pluszem coby namsie nie rozpadło i zajmujemy sie fifkami wyjmujemy korek z plusza tniemy to gowno z piaskiem czy cyms i mamy korek dajemy przeciagamy jedną z fifek, ale nie do konca przez niego i kleimy ze sobą. dociągamy fifke tak aby siegala do wody jedną stroną a cybuch nie dostawal do plastiku. sprawdzamy czy działą i jedziemy :thumleft: dawalismy skruszony lód do zbiorniczka w bongu głownym i efekt był taki, ze jak dym szedł przez gardła nie było go w ogóle czuć:D a za***alismy sie, ze hoho...
PzdR

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
heheh jeszcze takiego bongo nie widzialem

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
takie mi sie podoba ;]

K

koza19866

Guest
Mysle ze dobry patent jest z tym tylko najpierw trzeba sprobowac

C4

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Gorąco polecam, dajcie lodu do tej większej butelki to juz całkiem dymu nie czuć

R

Radoskapcrew

Guest
ej a czy thc zatrzymje sie w wodzie ?? nie wiem sam mam bonio wlasnej roboty ale nie wiem czy to cos zostaje tego thc w wodzie i czy to slabiej klepeie a moze wogole to mocniej klepie jak to jest ??

Patron

Well-known member
Buchów
1
w wodzie osadzaja sie wszystkie substancie smoliste i sam syf który nie osiada ci w tym momencie na płucach

R

Radoskapcrew

Guest
Patron napisał:
w wodzie osadzaja sie wszystkie substancie smoliste

no dobrze to wiem ale czy THC jest substancja smolista ?? moj ziomek powiedzial zebym nie jaral z bonga bo mi tylko stuff zmarnuje i o to wlasnie pytam czy slabiej klepie przez wode ??

S

sitex

Guest
Radoskapcrew napisał:
Patron napisał:
w wodzie osadzaja sie wszystkie substancie smoliste

no dobrze to wiem ale czy THC jest substancja smolista ?? moj ziomek powiedzial zebym nie jaral z bonga bo mi tylko stuff zmarnuje i o to wlasnie pytam czy slabiej klepie przez wode ??

oszalałeś?
bongo daje najpiękniejszy kop na świecie
ten ziomek to chyba gówno o paleniu wie XD

Patron

Well-known member
Buchów
1
Pal z bonngosa bo jest pieknie pozdro!!thc jest substancia psychoaktywna po ktorej sie tak czujesz pozdro

R

Radoskapcrew

Guest
NO i to mi chodzilo dzieki chlopaki uuuhhh ale sie dzisiaj upale z mojego bonia
skladamy sie z ziomkami na stuffik i bedzie sie dzialo jeszcze raz THX elo pozdro 4 all

Patron

Well-known member
Buchów
1
miłego jarania Pozdro tylko nie przesadzcie :thumright:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w Growbox.pl i Growseed.pl na wszystko!

Góra Dół