• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Bonio Morderca :)

Wyszukiwarka Forumowa:
P

Paranoix

Guest
Hej ..konstruowanie nowych bon i w ogole to bardzo fajna sprawa..szczegolnie jak sie ma warsztat z odpowiednim wyposarzeniem :) ale nawet bez niego da sie zrobic swietne bonio.. najlepiej jest zrobic bonio z rury takiej okolo 1m dlugosci ..zwyklaryra bez rzadnych udziwnien ( moze byc pcv ) na dole wiercimy dziure i wkladamy w nia cokolwiek w co da sie nasypac sqna <lol> podczas palenia zatykamy reka rure od doly i gora ciagniemy gdy mamy pelne pluca zabieramy reke z dolu i efekt murowany taki strzal ze pluca rozsadza :) :) nie polecam poczatqjacym palaczom :) pozdrawiam peace and love

wilk

Well-known member
Buchów
0
Brawo.

Dobry sprzęt wychodzi z opakowania po pluszu. Tylko z boku robisz dziurkę na fifkę, a na dole (dno opakowania) sprzęgiełko. Polecam.

PiS

S

sdfsdf

Guest
wlasnie chcialem skonstruowac takie bonio z rury :D ale jakos nie zmobilizowalem sie do tego ;] ale mam checi jeszcze na to :) a do dobry znak :D jesli ktos ma jescze jakies propozycje fajnego bonga-rozpie****acza to niech da znac :)
pozdro! :geek:

R

Rider

Guest
mam takie ;] ale niepodoba mi sie ten sposub.

[ Dodano: 2006-03-27, 16:56 ]
teraz pale na lajcie z blanta mniam to lubie, a gdy mam ochote na cos mocniejszego to konstroluje wiadro i jest git.

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
eee a ja nigdy nie paliłem "normalnie" najpierw lufki a teraz tylko bonio wodne jakoś dym łatwiej przechodzi przez gardło i mogę dłużej trzymać = mocniej zbakać :)

-=*Rotasila*=-

Well-known member
Weteran
Buchów
1
ma mam własny bong zamiatacz zrobiłem go z długiej zazeniówki 40W takiej grubej na koncu mam banke ze sprzegłem i od góry mam kociołek na ziółko :D ciągne zipa zaz zała banka sie bapełni i około 10 cm rury puszczam sprzgło i jazda jeszcze migdy nue utrzymałem dymu wecej jak 10 sek naprawde hardcore

H

hejowicz

Guest
ja to z fajka wy***uję tytoń napycham ziela i jadziem najlepiej tak palić

lee_knox

Well-known member
Weteran
Buchów
6
Ja dodanie tytoniu traktuje jako ostateczność chyba , że jest to tytoń zapachowy np.
Kod:
http://sklep-tytoniowy.abc24.pl/default.asp?kat=5290
Zwykły tyteks niszczy smak.

Jendrol

Well-known member
Buchów
2
Kyrwa skąd wam sie to "bonio" wzieło... jakos pedalsko to brzmi :/ myslalem na poczatku ze ktos źle literke wcisnął... ale widać nie... jakaś chu*nia z tym bonio :p

Komar_THC

Well-known member
Buchów
0
Chcesz nas pozabijać :p heh... trzeba oblukać i napisze jak wrazenia

EL_KoToZz

Member
Buchów
0
najlepsze bonio jest z tuby od pringelsów robisz 1 dziurke w jednym denku na ustnik i w drugim denku jako sprzęgło i dziurke na cybuch. Cybuch z pazłotka kilka dziurek buchy takie sie wali ze z nóg ścina :p testowane wielokrotnie najlepsze selfmadeowy sprzet do palenia :p

Jendrol

Well-known member
Buchów
2
ku**a... bonio i ch*j... no ja pie***le weźcie sie z tym boniem bo zaraz mnie ch*j strzeli... bonio brzmi jak imie dla niepełnosprytnego psa i ch*j...

R

Radoskapcrew

Guest
Ja se smignolem takie bonio ze uuuu :tongue: ze sloika po snickersie na kanapki lufki fermentacyjnej do pedzena wina i jakiejs rurki gietkiej. Normalnie wypas bonio 1st class
polecam takie patenty wy***ono opcja!!!

[ Dodano: 2006-09-23, 00:03 ]
aaa i jeszcze jak mysclicie cos by dalo jak by do bonia zamiast wody nalac kujawskiego ??
bo jak to thc sie w tluszczach rozpuszcza srutututu i wogole to tak zkminilem ze moze lepsze fazy beda jak zamiast wody bedzie olej

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół