Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Siema. Dostało się pestki z OSa to trzeba się wywiązać :) Bohaterki w tej relacji to: Black Cherry Gorilla x JMO od @Bortek https://forum.haszysz.com/threads/bortkowe-wiosenne-rozdanie-nasion-feminizowanych.135765/ oraz Space Glue od @WeedFarma...
Siema 👋 Ruszam z kolejnym projektem. Nasiona: 4x Black Cherry Gorilla × Garlicane JMO od @Bortek 2x Brain Cake od Ripper Seeds - box - 80x80x160cm - oświetlenie LED 240W - ziemia Canna professional
Siema! :odlot: :kot: Moje podejście numer 5, tym razem będzie testowany Biotabs z Blumatem :kot: Setup: Box: Mars Hydro 120x60x180cm Grow Tent Kits - 0,72m2 Oswietlenie: Mars Hydro FC4000 EVO 320W LED Grow Light Dzien/noc: 18/6 weg, 12/12 flo Ziemia: Kiełkowanie + Weg - nowy Biobizz Lightmix z...
Siema w tej relce zaprezentuje wam zawodniczki PEACH SKUNK S1 x BoY Scout cookies @Bortek Black Cherry Gorilla(in house genetics )×Garlicane JMO(jal i garlic tak i jmo od in house genetics) @Bortek The Lime Blueberry×Meathead Purplr Majik×Meathead @Bortek (Moj debiut z regami) Ice pop...
Serwus! Witam Was po dłuższej przerwie. Jako, że dostałem kilka miesięcy temu nasiona Black Cherry Gorilla(in house genetics )×Garlicane JMO od @Bortek (dzięki raz jeszcze) to teraz należy się wywiązać z obowiązku. Dziadku, sory za opóźnienie ;) Postaram się tego nie spie****ić hehe Setup...
A w 0,36 stoi sobie ta dama od Bortka :) BCG x Garlicane(JMO) Dzisiaj dostała podlanie do pełna z z biohumusem, fish mixem i krzemem. Wcisnąłem też biotabsa. Ponaginałem, ją trochę i tyle (górne odrosty też nagnę tylko podrosną) . Może za 2-3 tyg ją przełączę. Czekam na podstawkę dla niej :)
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.