Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
czy 6 swietlowek wystarczy do oswietlenia tego boxa?
i czy moge hodowac w nim 4 feminizowane cinnamony sa to sativy ? bo sa to ogulnie wysokie roslinki, nie wiem dlatego pytam
czy 6 swietlowek wystarczy do oswietlenia tego boxa?
i czy moge hodowac w nim 4 feminizowane cinnamony sa to sativy ? bo sa to ogulnie wysokie roslinki, nie wiem dlatego pytam
6 świetlówek starczy ale na to że masz taką dużą wysokośc to możesz HPS 70W zamontowac napewno bedzie lepiej!! a co do roślinek to przy LST i ScROGu to wystarczy Ci 1 nasionko albo zrób klony!!!
To dokup jeszcze 2 świetlówki to by Ci powinno wystarczyć
masz tu link koleś miał 50cm -50cm i wys 64 a jak sobie poradził i jakie mmiał ziółka przy świetlówkach!!!
najlewpiej zamiast doniczek zbij jakis pojemnik o wysokosci 30 cm na calol szerokośc boxa posadz jednego cinamona i daj go na wega[18/6] pozniej[po miechu] załóz siatke[ScrOG] jak roślina zarośnie całą siatke daj na flo[12/12] i problem z głowy i zostaja ci nawet jeszcze nasionka
w 90 cm wysokosci przy ScrOG'u ze świetlówkami zamontowanymi poziomo powinienes sie wyrobic spokojnie
czyli mam roumiec ze mam najpierw zrobic wega na miecha a pozniej flova na te 2 miechy czy ta,m 2 i pol ?
i bedzie wyapas i ze jedno nasionko to fajnie ehheh zostana i nasiona na out dorra:d
aha i mam jeszce jedno czytalem o FIM ale caly czas nie wiem gdzie trzeba przyciac tego glównego topa;/
[ Dodano: 2006-01-24, 18:52 ]
i jakich zobiorow moge sie spodziewac z takiego boxa? w scrogu
O zbiorach się nie mowi!!! hehe jak wychodujesz to bedziesz wiedział bo tego najstarsi indianie nie wiedzą!!! 1 miesiąc wega możesz zastosować LST puźniej ok 2 miesięcy flo!!
a o fim bedziesz miał w kompendium!!!
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.