nasiona marihuany

box 42x43x93

Wyszukiwarka Forumowa:

zembfy

Well-known member
Buchów
1
czy 6 swietlowek wystarczy do oswietlenia tego boxa?
i czy moge hodowac w nim 4 feminizowane cinnamony sa to sativy ? bo sa to ogulnie wysokie roslinki, nie wiem dlatego pytam :oops:

L

lechowiec

Guest
[shadow=green:bbe6dd2ef3]k***@....[/shadow:bbe6dd2ef3]podobnych postow jest z 20 :!: :!:

Ludzie czytajcie troche [shadow=darkred:bbe6dd2ef3]FORUM[/shadow:bbe6dd2ef3]

M

MILKA

Guest
zembfy napisał:
czy 6 swietlowek wystarczy do oswietlenia tego boxa?
i czy moge hodowac w nim 4 feminizowane cinnamony sa to sativy ? bo sa to ogulnie wysokie roslinki, nie wiem dlatego pytam :oops:

6 świetlówek starczy ale na to że masz taką dużą wysokośc to możesz HPS 70W zamontowac napewno bedzie lepiej!! a co do roślinek to przy LST i ScROGu to wystarczy Ci 1 nasionko albo zrób klony!!!

zembfy

Well-known member
Buchów
1
w sumie z tymi klona,mi to nie jest zly pomysl takie male sea of greean ale nie mam hajsu na HPS'a;/

zembfy

Well-known member
Buchów
1
kurde tylko nie wiem czy odmiana ktorą bede hodowal sie zmiesci :D BEDZIE TO CINNAMON fem

sd

Well-known member
Buchów
20
najlewpiej zamiast doniczek zbij jakis pojemnik o wysokosci 30 cm na calol szerokośc boxa posadz jednego cinamona i daj go na wega[18/6] pozniej[po miechu] załóz siatke[ScrOG] jak roślina zarośnie całą siatke daj na flo[12/12] i problem z głowy i zostaja ci nawet jeszcze nasionka

w 90 cm wysokosci przy ScrOG'u ze świetlówkami zamontowanymi poziomo powinienes sie wyrobic spokojnie

zembfy

Well-known member
Buchów
1
czyli mam roumiec ze mam najpierw zrobic wega na miecha a pozniej flova na te 2 miechy czy ta,m 2 i pol ?
i bedzie wyapas:D i ze jedno nasionko :D to fajnie :D ehheh zostana i nasiona na out dorra:d
aha i mam jeszce jedno :D czytalem o FIM ale caly czas nie wiem gdzie trzeba przyciac tego glównego topa;/

[ Dodano: 2006-01-24, 18:52 ]
i jakich zobiorow moge sie spodziewac z takiego boxa? w scrogu

M

MILKA

Guest
O zbiorach się nie mowi!!! hehe jak wychodujesz to bedziesz wiedział bo tego najstarsi indianie nie wiedzą!!! 1 miesiąc wega możesz zastosować LST puźniej ok 2 miesięcy flo!!
a o fim bedziesz miał w kompendium!!!

sd

Well-known member
Buchów
20
napisalem ze dac na wega puki niezarosnie roslina siatki do scroga!!! potem flo ech

zbiorów możesz sie spodziewac od 0 do 50 gram jeżeli bedziez mial dobre natezenie swiatla czyli na twój box jakies 8500 lum;]

zembfy

Well-known member
Buchów
1
a jesli bnym zasadzi wiecej roslinek hmmm 2 -3 i nie robil scrooga tylko po tygodniu dał na flova to czy moge sie spodziewac wiekszych zbiorow?

sd

Well-known member
Buchów
20
da ci to to samo co scrog tylko zmarnujesz nasionka

zembfy

Well-known member
Buchów
1
to w takim razie jestem zmuszony albo zrobic box na wiecej roslinek albo sadzic w tym boxie:F

[ Dodano: 2006-01-24, 19:41 ]
chyba zostaene p[rzy ty, boxie bo wiekszego nie mbede mial bgdzie postawic;/

M

MILKA

Guest
I wszystko ładnie!!! narazie uprawiaj na tym boxsie puźniej zij sobie większego jak nabieżesz doświadczenia!!!

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół