akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

box 86x56| Ice- dobre rady dla poczatkujacego ;P

Wyszukiwarka Forumowa:

bedziedobrze

Well-known member
Buchów
2
ello.
mam szafke 130cm wysoka i 86x56 powiezchni. juz wszystko elegnacko. nasionka to 8 Ice i 2 ww. wykielkowaly z ziemi wszystkie. narazie wisza nad nimi 4 swietlowki philipsa 23W. planowo za ok. tydzien-dwa robie "polke" w ktorej zamontuje 6 takich swietlowek. mam 4 otwory na dole(zasysajace) i na wys ok 60 cm zamontowalem dwa wiatraczki ( te z allego 9225 czy cos:)) jednak nie mam wzmacniacza ktory bylby w miare cichy ( ojciec jest jedynym problemem) wiec narazie nie chodzą
co otym myslicie? mam zamiar poprostu wywalic meskie. nie wiem kiedy sie ujawnia ale mam nadzieje ze zanim w boxie zrobi sie ciasno.
i pytanka - uruchomione wiatraczki sa bardzo pilna sprawa? ( narazie czesto otwieram i mowie do nich;))
czy 6x23W i wystarczy? marzylem o tym zeby bylo 6 kobiet:D :p ale wtedy bedzie ciasno - kiedy sie okaze "kto jest kto?" a moze w ogule po miechu np. zamontowac hps 150 ? (tylko skad)
bedzie z tego wogole mocne palenie i da sie ujarac? przy 4 a ile przy 6 krzkach bedzie szacunkowo g ?
tresowac? :)
pozdrawiam ludzie

to juz 4 dzien listki nie maja centymetra dlugosci zato na 4 cm sa wysokie :/ wiec chyba za malo swiatla

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Skad masz nasiona ? Wiatraczki to ważna sprawa, ale narazie wystarczy otwieranie. Te maluszki jeszcze nie potrzebujątak dużo świeżego powietrza jak więszke. Za tydzień powinieneś mieć już odpalony chociaż 1 wiatrak.

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
2
daj wlot powietrza na dole na ok wys 20-25cm tak zeby były nad doniczka podstawowa na flov...

hps na allegro zobacz

własnnie skad nasiona?

ww bedzie niezle waliło :? nie wiem jak ice ale pewnie tez

bedziedobrze napisał:
bedzie z tego wogole mocne palenie i da sie ujarac

zalezy skad nasionka :wink:

6x23 hym na 0,4m2 za mało troche...ale masz miesiac czasu zeby skolowac hps 150 a najlpeij 250 tylko wtedy potrzebujesz z 3 komputerowe wiatraczki

zycze udanej uprawy bez zandych zonkow z ojcem...moze dojdziesz z nim do porozumienia :D

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół