- Buchów
- 0
Jakw temacie Powoli koncze lampe szafe bęzie to 4x clu 046 3500k + 20 red na flo jako dodatek. Box będzie w szafie tzn namiot mam który włoże do szafy i tak to będzie stało będą zrobione wlot pasywny na dole i wyciąg górze. Z racji tego że muse mieć to ciche spać się nieda zdecydowalem się na taki went AXIAL-QUIET 100 K DUO duo temu że na pierwszym biegu ma tylko 23 decybele ale znonwu jego przepustowość nie jest duża + jest mały i zajmie mało miejsca. Będą jeszcze 2 wiatraki mieszająće 12x12 komputerowe z regulacją na zasiaczu żeby nie szły na maxa i mały na klipsie 4W. Temperatura myslę nie będze problemem wczesnieje był hps250 i miałem tyle wntów że jak komban to szło. czy koś coś doradzi? aa box wysoki 150cm. 60x60. i do teg myślałem fitr węglowy na flo [FONT="]Filtr węglowy flat (Fi-125mm, 200-250M3/h) flat temu że chcę zrobić wyciągając w rękawie od razu wtłacza powietrze do fltra który będzie na szafie. i obudowany w pudełeczku z matą wyciszającą nie będe go dawał do środka bo mało miejsca. Co otym sądzicie. [/FONT]
a tu lampa
a tu lampa
Ostatnia edycja: