• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

box na strychu

Wyszukiwarka Forumowa:

grabarz

Member
Buchów
0
Witam, mam do dyspozycji cały strych, zamierzam wkrótce ruszyć z kilkoma roślinkami i czy wystarczy kawałek tego pomieszczenia oddzielic prześcieradłami, wsadzić tam dmuchawe i startować, czy musze dołączyć tam coś jeszcze, obawiam się tylko zimniejszych miesięcy, bo to strych, nie jest tam zbyt ciepło, czy ewentualnie później czyms to ogrzewac, czy używać jakichs nabojów z tlenem, zaznacze ze w słoneczne dni jest tam dosyc duszno.

Gumis_

Well-known member
Buchów
0
Największy problem miałbyś właśnie z dostarczeniem świeżego powietrza.Co do tego czy w późniejszym okresie nie będzie za zimno,to jeżeli zrobiłbyś tam jakiegoś boxa z HPS-em,to on by to grzał :spalony:
Powiedz w jaki sprzęt masz zamiar inwestować : lampy itp.

grabarz

Member
Buchów
0
mam lampę 400w caly zestaw, mam takze drugi odbłyśnik i lampę 400w ale bez kondensatora, statecznika i zapłonnika a narazie fundusze mi nie pozwalają na ich kupno. Jeśli chodzi o boxa to byłbym w stanie takiego zrobic, tylko własnie nie wiem czy jest konieczność, czy ciepło z lampy wystarczająco nie ociepli nawet bez boxa. wiatraki pewnie moge kupić komputerowe, czy łazienkowe wyciągacze powietrza, ale myśle ze dmuchawa do tego co teraz planuję by wystarczyła

big skun

Banned
Buchów
0
ja boxa na strychu i sa z tym dwa podstawowe problemy- cieplo,wilgoc i oby wa problemy rozwiazalem dobrym wentem wyciagajacym ale ja mam boxa zamykanego wylozonego mylarem .Dodam ze mieszkam na zielonej wyspie i nie ma tu az tak cieplych dni i na strychu jest duchota a jak pada to wilgotnosc wzrasta do 95% .Piwnica jest o wiele lepsza pod uprawe,szczegolnie w lato.:spalony:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół