nasiona marihuany

BOX w obudowie kompa

Wyszukiwarka Forumowa:

zen44ek

New member
Buchów
0
Mam taki pomysła aby posadzić sobie w akademiku jedną roślinke, ze względu że mam ograniczone możliwośći a przez pokój przewija się durzo osób pomyślałem że mogę to zrobić w obudowie z kompa. Obudowa ma wymiary ok 60x22x70. Nie wiem czy pomysł wypali ale warto się przekonać. Proszę was o porady, co o tym myślicie?? Jaka odmiana by się do tego najlepiej nadawała?? Myślę że najlepiej by sie nadawał lowryder ale jest z niej raczej słaby plonik wię c zastanawiam się nad czymś z femaleseeds, nie wiem ale posadzić musze napewno. Myślałem jeszcze o 28 calowym TV z tym raczej nie będzie problemu jaka i ile :)

-=*Rotasila*=-

Well-known member
Weteran
Buchów
1
zen44ek napisał:
Mam taki pomysła aby posadzić sobie w akademiku jedną roślinke, ze względu że mam ograniczone możliwośći a przez pokój przewija się dużo osób pomyślałem że mogę to zrobić w obudowie z kompa
1 jak ktos poczuje zapach ganji to napewno pedzie przypał
2 ja mam boxa do sadzonek na outdoor z obudowy big tower
zen44ek napisał:
Jaka odmiana by się do tego najlepiej nadawała??
lowryder i chyba nic wiecej
zen44ek napisał:
że najlepiej by sie nadawał lowryder ale jest z niej raczej słaby plonik wię c zastanawiam się nad czymś z femaleseeds, nie wiem ale posadzić musze napewno
a sopdziewasz sie wiekszego plonu z tak wielkiego boxa
zen44ek, wiesz co oznacza znaczek przy twoim nicku

zen44ek

New member
Buchów
0
nie wiem co oznacza znaczek, chyba to że pierwszy post.

nie wiem co oznacza znaczek, chyba to że pierwszy post. Bede sie musiał zastanowic co zrobic nie wiem na jak dlugo wystarcza ploniki z tego lata a warto sie zabespieczyć :)

[ Dodano: 2006-07-25, 19:16 ]
aha znaczek że jestem kobietą, kumpela też używa tego nicku.

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
nick zenek a znaczek oznaczajacy plec zenska?? LoL
Z Lowrydera nie zbierzesz wiecej niz 7gietow. W obudowie od kompa nie posadzisz nic innego niz LR. Chyba ze jakas inna odmiane podobna do tego malucha (trudna dostepnosc w Polsce)

d3StRuCtOR

Well-known member
Buchów
0
gowno prawda ze tylko z lowrydera jak dasz byle jaka odmiane od razu na 12/12 to tez urosnie ci kurdupel i bedziesz mial w 2 miesiace

TNT

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Tabaluga z OG przerabiał obudowe Big Tower i z tego co mi wiadomo nie sadził LowRyder'ów. W takiej obudowie wbrew pozorom jest sporo miejsca na uprawe i wszystko można zmieścić. Tabaluga robił ScrOG i za***iście mu to wyszło. Mała doniczka na całej podstawie i siatka. Po kilku miesiącach cała się wypełniła szczytami.
Plon to już jest zależny od oświetlenia itp. Wrzucisz hps 70W to z 30g powinieneś pyknąć.

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
d3StRuCtOR napisał:
gowno prawda ze tylko z lowrydera jak dasz byle jaka odmiane od razu na 12/12 to tez urosnie ci kurdupel i bedziesz mial w 2 miesiace
troche marnowanie dobrych pestek...

zen44ek

New member
Buchów
0
Jak ktoś tak już robił to niech napisze jak wyszło i jakie miał ziarenka, nie chodzi mi o szybki wzrost bo plonik z lata wystarczy chyba na długo :)

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
LoL!
w sumie skoro roslina ma sie zmiescic w obudowie od kompa to trzeba pominac weg i ***nac od razu 12/12 swiatla. Roslina bedzie kwitla cos kolo 2 miesiecy. wiec po ok 2 miesiacach od rozpoczecia uprawy bedziesz mial(a) zbior... nie masz za bardzo wplywu na czas trwania uprawy.

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
-=*BerniO*=- napisał:
lowryder i chyba nic wiecej

na ic jeden polak trzyma 2 planty na scrogu w obudowie pod 70w hpsem i nie są to LR

R

rasta

Guest
zen44ek, tematów typu box w obudowie od kompa jest już kilka na forum a ty musialeś zalożyć nowy. widzę, że jesteś nowy więc zwracam ci uwagę a następnym razem warn.
najpierw poczytaj forum a przede wszystkim regulamin

..........a tym czasem temat do kosza.......

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół