nasiona marihuany

Box z lodówki:p-relacja z budowy

Wyszukiwarka Forumowa:

bejos

Well-known member
Buchów
0
Co sądzicie o moim pomyśle zrobienia boxa ze starej lodówki jest w miare duża, niepozorna itd? myslicie ze to wypali? bo mam w piwnicy starą lodóweczkę jej wysokość to ogółem jakieś 170cm z tym że ma 2 komory(górna zamrażarka) która ma ok 40 cm a dolna czyli jakies 130 wysokosci to lodówka w której trzymałbym MJ... w zamrażarce planuje usadowić lampę(wyciąć na nią dziurę u dołu zamrażarki) a MJ bym trzymał na pułkach których tam jest sporo i moge je dowolnie zakładać i zdejmować z tyłu bym wywiercił dziury na okablowanie i wyntylacje
jak wsio zdobęde i zamontuje postaram się o fotki
Przypominam że poszukuje lampy 150W z bebechami:p

B

blancik

Guest
Niezly pomysl z tą lodówką, jak zrobisz coś takiego jak pod linkiem co podal germ to niezle :)

bejos i skasuj to co masz w podpisie, przeczytaj regulamin, w punkcie trzecim wszystko jest podane. W razie gdy się niezastosujesz do ostrzeżenia, dostaniesz takie na odmulkę.
>>>REG>>> http://www.forum.haszysz.com/viewtopic.php?t=1832 <<<REG<<<

SMIESZNY1

Well-known member
Weteran
Buchów
0
No też planowałem zrobić z lodówki boxa ale stary ją rozebrał i po sprawie.
Lodówka to świetna rzecz. Malować nie trzeba, trzyma zapach, światło nie przebija. W sam raz na skunka :queen:

bejos

Well-known member
Buchów
0
srry za podpis ale w jakims poscie ktos wypisal adresy 2 sklepow i napisal ze w razie co mozna umiescic informacje w podpisie tym sie sugerowalem:p
jak tylko podlacza kontakt biore wiertarke i zaczynam prace:p zdjecia wkleje:p

R

rasta

Guest
SMIESZNY1 napisał:
Lodówka to świetna rzecz. Malować nie trzeba, trzyma zapach, światło nie przebija.
od kiedy trzyma zapach. wentylacja odprowadza z lodówki zapach wraz z powietrzem. bez zastosowania filtra zapach będzie się wydostawal tak samo jak z innych szaf.

bejos

Well-known member
Buchów
0
grow box z lodówki projekt

Witam w tym temacie będe na bierząco wklejał foty i mówił o postępach mojego growboxa z lodóweczki
na początek fota jak wygląda z zewnątrz:

teraz juz po przeobieniu i otworzeniu:

no i odpady z przebudowy:

i teraz plany:
do konca tygodnia powinny byc nasiona Orange bud od quakeminda
w poniedzialek powinien byc prad w piwnicy
brakuje mi tylko lampy ktorej nadal nie moge kupic
na lampy.xt.pl nie ma towaru a ja potrzebuje 100 150 lub 250w moze ktos ma?:p

ile w takiej lodowce moge hodowac roslinek?

nie zamykajcie temartu tu ebde dawal wszystkie zdjecia mojej roslinki z lodowki itd:p

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół