akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Box

Wyszukiwarka Forumowa:

PeterZWonsem

Well-known member
Buchów
0
Witam, wiem ze moge poszukac i znajde lecz niestety nie mam na to czasu a potrzebuje szybkiej odpowiedzi, ile swiatła i jakiego potrzebuje do takiego boxa pokroju 2 obudow od komputera, dokladnie ile wat:p dzieki za odpowiedz

Marine

Well-known member
Buchów
0
Zobacz w zakończonych relacjach z PC boxami jaki plon otrzymali ludzie, czygo używali i dostosuj pod swoje potrzeby. Nie ma uniwersalnej odpowiedzi. Taki przegląd da Ci więcej niż suche odpowiedzi.

Ja bym celował w LED 3-4 x 15W

U

Usunięty 70000

Guest
tez mialem pisac, zeby zoabczyl fr z pxboxa, ale skoro taki zabiegany :D
taki zestaw leda tez bylby spoczi :D

Marine

Well-known member
Buchów
0
tez mialem pisac, zeby zoabczyl fr z pxboxa, ale skoro taki zabiegany :D

Nic tyle wiedzy mi nie przyniosło (poza praktyką) jak nauka na przykładzie innych. Na forum był już chyba każdy typowy problem. Wystarczy poszukać i uczyć się na błędach innych.
To fajnie spędzony czas podglądać kreatywne rozwiązania u niektórych użytkowników, a mikro uprawki są jednymi z najciekawszych. Ile to growerzy muszą się nawyginać, żeby to zoptymalizować, ukryć, pomieścić, dopasować, trenować, ogarnąć zapachy... To lepsze niż gry logiczne na komputer ;]

Aż mnie korci, żeby spróbować jakiś piko projekt tylko dla zabawy - jako wyzwanie.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół