- Buchów
- 1
hmmm w koncu mam pestki wiec teraz zaczynam osty prodżekt GROW BOXA... wymiary to 43-43-93 chyba zrobiony z kartonu musze go jeszce usztywnic jakimis deseczkami;]
do tego oswietlenie jakie planuje to hps 70 w + 2 sietlowki Philips o mocy 23W i 1550 l;umenow jak napisali na pudelku albo te dwa filipsy + 1 osram 24 + 1 inny philips + jeszce jakies 2 swietlowki ;] (ale to jak nie bedzie HPS'a ;] na allegro probuje kupic 70 za 35 zl
)
sadzic bede jakies nasionka z holandi ale nie wiem co to za odmiana ;] wiec zasadze 3 nasionka
i zobacze co bedzie dalej, planuje srobic screen of green albo po miechu wyrzucic na dwor
do wentylacji mam zamiar uzyc 2 wentylatrow z zasilacza komputerowego;] + filrt weglowy
mysle ze dam rade
aale i tak prosze o wasze opinie
bo jesli cosa zle mysle to p[rosze o korekcjie moich poczynan
z gory thx
POZDRO DLA FANOW POMIDOROW
do tego oswietlenie jakie planuje to hps 70 w + 2 sietlowki Philips o mocy 23W i 1550 l;umenow jak napisali na pudelku albo te dwa filipsy + 1 osram 24 + 1 inny philips + jeszce jakies 2 swietlowki ;] (ale to jak nie bedzie HPS'a ;] na allegro probuje kupic 70 za 35 zl
sadzic bede jakies nasionka z holandi ale nie wiem co to za odmiana ;] wiec zasadze 3 nasionka