• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

brązowe włoski- masa

Wyszukiwarka Forumowa:
Buchów
0
Siemanko.
chiałbym się dowiedzieć, czy sczyty, które mają juz praktycznie wszystkie włoski brązowe, jeszcze spuchnął? odmiana to Disel Ryder, kwitnie juz ok miesiąc.<shiza>

Ischar

Well-known member
Buchów
2
no to nie za dlugo kwitnie daj mu jeszcze z 2 tygodnie
albo pokaz zdjecie albo wez lupe i zobacz trichomy powinny byc wszystkie mleczne nie przezroczyste nie brazowe tylko mleczne

Buchów
0
no te trichomki są takie białe (mleczne?), ale tak czy inaczej, zostaną scięte najpóźniej 5 sierpnia, później mnie nie ma. i zastanawiam sie, czy jeszcze spuchną, bo są takie wątłe.

Wappa

Well-known member
Buchów
0
Sam mam Diesla i planuje sciac go w 34 dniu flo. ewentualnie w 38 dniu flo.! Paliłem juz jednego topka na spróbowanie i wiem ze roslinka ma potencjał! Zapodaj zdjęcia to porównam ze swoim! :D

Buchów
0
zdjecia mam, ale nieaktualne, poza tym nie wiem jak sie tu dodaje zdjecia ; D
no faktycznie, potencjał jest ; D polecam uciąć sampla, i mokrego zapalić s shishy ; D :zjarany:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół