• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Brak krzaczenia się

Wyszukiwarka Forumowa:

Pain

Active member
Buchów
0
Witam.
Mam pytanie do bardziej doświadczonych growerów, a mianowicie co może być przyczyną braku krzaczenia się roślin mimo w miarę dobrych warunków w boksie i dobrego oświetlenia (najgorzej jest z temperaturą, ale nie przekracza 32 przy szczytach).
Przy kiełkowaniu pomieszały mi się nasionka (było ich więcej niż zostało roślin) więc nie jestem w stanie stwierdzić czy to ta sama odmiana, ale jeśli miałbym stwierdzić na oko, to dwie są tą samą odmianą a jedna jest inna. Warunki nie są najgorsze, oświetlenie jest bardzo dobre jak na powierzchnię boksa a panie się nie krzaczą praktycznie nic a nic!
Co może być tego przyczyną w tym przypadku?!

high head

Well-known member
Buchów
0
Aby krzaczek dobrze, się rozwijał musisz go trenować. Polecam Ci lst+ fim. :spalony:

Moon

Well-known member
Buchów
0
moze chodzi o ziemię, mała doniczka złe ph itp

1percenthc

Well-known member
Buchów
5
Trenuj i czekaj to ci się rozkrzaczą. Cierpliwości. Nie panikuj w pierwszym dniu życia roślinki ;D

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół