• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Brak Liści

Wyszukiwarka Forumowa:

BanaWeed

Member
Buchów
0
Witam serdecznie .

Co jest, jeżeli w Holandii ktoś ma krzaka , ale zerwał z niego większość dolnych liści. Krzak został cały goły, a liście znajdują się tylko na górze . Czy topy w miejsach gdzie zostały zerwane liście będą rosnąć ? Czemu liście na dole nie odrastają?

I mam jeszcze jedno pytanko, kiedy topy zaczną rosnąć ?
I czy malutkie włoski pod liściami to topy które zacyznają się robic ?

Kwiat został zasadzony w Holandii pod koniec Maja .

Dzięki z góre za odpowiedź zjarańcy :zjarany::zjarany::zjarany::zjarany:

G

Gość

Guest
Nie dziw się czemu krzak nie rośnie. Jak wyciąłeś większość liści to lipna fotosynteza. Topy nie rosną w miejscach gdzie wyciąłeś liście. Liście an dole już nie odrosną. Roślina pnie się w górę. Zależy w jakim stadium jest. jeżeli dopiero wysadziłeś to na pewno liście się pojawią.

Topy zaczynają rosnąć gdy roślina zaczyna kwitnąć. Zależy od odmiany, klimatu. malutkie włoski pod liśćmi to nie są topy. Topy to włoski pomiędzy liśćmi, ale wyżej niż one same.

masz an myśli włoski takie tyci pyci ? Czy włoski takie np: 0,5 cm

BanaWeed

Member
Buchów
0
aha

Krzak dokładnie zasadzony 14 kwietnia .

Pod łodyżką liści robia mi sie takie włoski, brązowe, mają one może 0.5 cm
inne troszkę mniejsze .

Czy przez ścinanie liści zepsułem krzaki ?

Na górze rosną normalnie liście, a krzak ma gdzieś z 1 metr , więc praktycznie cały prócz góry jest łysy .

---------- Aktualizacja posta 15:31 ---------- Czas poprzedniego posta 15:15 ----------

---------- Aktualizacja posta 15:32 ---------- Czas poprzedniego posta 15:31 ----------

Więc praktycznie cały krzak jest goły prócz góry ....
W Holandii mamy dobrą temprerature do kwitnięcia tak mi sie zdaje .

Yebak

FollowTheRabbit
Obsługa forum
Moderator
Weteran
Buchów
5,395
Odznaki
2
Zostawiłeś gołego badyla, więc się nie dziw, że roślinka nie idzie. Ta łodyga jakaś chuda i marna.

BanaWeed

Member
Buchów
0
To nic z tego nie bedzie ?

---------- Aktualizacja posta 15:40 ---------- Czas poprzedniego posta 15:38 ----------

Donica jest większa niż wydaje sie na zdjeciu

---------- Aktualizacja posta 15:41 ---------- Czas poprzedniego posta 15:40 ----------

Tu faza wzrostowa rośliny .

---------- Aktualizacja posta 15:42 ---------- Czas poprzedniego posta 15:41 ----------

To w takim razie wyrzucam tą rośline ... ; )

W Holandii nie problem stworzyć nową ; )

---------- Aktualizacja posta 15:50 ---------- Czas poprzedniego posta 15:42 ----------

Wyrzucić ją? Czy może coś z niej będzie ?

biedroneczka

Well-known member
Buchów
2
doniczka jest w ch*j mała, nieważne jak wygląda na zdjęciu. pokazujesz nam zdjęcia w jakichś szuwarach - może po prostu ją wysadź żeby miała więcej miejsca na korzenie, podlej ze dwa razy i zobacz co się stanie? nie masz nic do stracenia...

BanaWeed

Member
Buchów
0
Nie mam jak jej pilnować, bo znajduje sie ona w Holandii, a wracam tam dopiero za 2 miesiace . Musze liczyc na przychylna pogode.

G

Gość

Guest
W takim razie pożegnaj się z Marysią i jak wrócisz to wydaj jej godny pogrzeb [*] :spalony:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół