akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Breaking Bad - Serial !

Wyszukiwarka Forumowa:

Prontoprosto

Well-known member
Buchów
2
Jezus Maria tymi słowami zacznę to co mnie spotkało tydzień temu :)

"...Głównym bohaterem "Breaking Bad" jest Walter White (Bryan Cranston), nauczyciel chemii mieszkający w Nowym Meksyku wraz z żoną (Anna Gunn) oraz nastoletnim synem (RJ Mitte) cierpiącym na porażenie mózgowe. Kiedy u Waltera zostaje zdiagnozowany rak w trzecim stadium, lekarze rokują, że pozostały mu dwa lata życia. Dzięki tym prognozom Walter wyzbywa się wszelkich lęków i pragnąc zabezpieczyć swoją rodzinę finansowo decyduje się wkroczyć do niebezpiecznego świata narkotyków i zbrodni. Serial ukazuje jak śmiertelna diagnoza jaką postawiono White'owi, zwyczajnemu mężczyźnie z typowymi, codziennymi problemami zmienia go z łagodnego domatora w trzon narkotykowej branż ... "

Nagrody : 88 !
2012 nominacja Złoty Glob Najlepszy aktor w serialu dramatycznym Bryan Cranston
2011 nominacja Złoty Glob Najlepszy aktor w serialu dramatycznym Bryan Cranston
2012 nominacja Złoty Glob Najlepszy aktor w serialu dramatycznym Bryan Cranston
2011 nominacja Złoty Glob Najlepszy aktor w serialu dramatycznym Bryan Cranston

Najlepsze drugoplanowe efekty specjalne nominowani William Powloski (I), Gregory Nicotero, Bruce Branit i Werner Hahnlein za odcinek "Face Off"
Najlepsze zdjęcia w serialu kręconym przy użyciu jednej kamery Michael Slovis za odcinek "Face Off"
Najlepszy dźwięk w serialu komediowym lub dramatycznym (godzinnym) Darryl L. Frank, Eric Justen, Jeffrey Perkins za odcinek "Face Off"
Najlepszy montaż dźwięku w serialu Cormac Funge, Dominique Decaudain, Gregg Barbanell, Jane Boegel, Jason Tregoe Newman, Jeffrey Cranford, Kathryn Madsen, Kurt Nicholas Forshager, Mark Cookson za odcinek "Face Off"
Najlepszy montaż serialu dramatycznego kręconego przy użyciu jednej kamery Kelley Dixon za odcinek "End Times"
Najlepszy montaż serialu dramatycznego kręconego przy użyciu jednej kamery Skip MacDonald za odcinek "Face Off"

i tak dalej ...

więcej na filmweb :
http://www.filmweb.pl/serial/Breaking+Bad-2008-430668

ściągajcie i oglądajcie , serial jest mega za***isty ! ręczę za to życiem:p , kto jeszcze nie wie o istnieniu tego serialu teraaz się dowiedział na dobre:)
naprawdę tak dobrego kawałka kina nie widziałem w moim życiu od dawna , serial wprawia tak pozytywne emocje że to się wam nie wyobraża , nie warto przegapić ani jednego odcinka ! Polecam wszystkim !

sezon 1 oraz 2 jest udostępniony na torrenty.org , a napisy do tych części z torentów znajdziecie na napisy info , wystraczy wpisać breaking bad

essey

Well-known member
Buchów
0
Najlepszy serial jaki widziałem :) Aktualnie kończę trzeci sezon i czuje się uzależniony :D Na zalukaj.tv sa wszyst:spalony:kie odcinki. pozdr

G

Gość

Guest
ja dopiero zaczalem bo tez na ten serial wpadlem. jest pojechany.
polecam<peace>

Haze State of Mind

Well-known member
Buchów
0
Chyba w 3dni obejrzałem wszystkie sezony hehe Już kilka(3?) odcinków nowej serii wyszło także trzeba będzie obejrzeć. 4 sezon był dla mnie momentami przesadzony(za dużo namotali) ale generalnie polecam obejrzeć.

Prontoprosto

Well-known member
Buchów
2
ja jestem na etapie 2 sezonu i naprawdę tak się wciągnąłem że teraz czekam na pizze i ide oglądać dalej , nie spodziewałem się że moje oczy zastaną aż taki dobry serial :)

S

sru

Guest
dobrze że mi przypomnieliście bo 5ty i ostatni sezon się zaczął ;) będzie co oglądać wieczorem - serial za***isty

G

Gość

Guest
Serial jest za***isty, chociaż obawiam się, że od 5 sezonu zacznie się już mielenie tego samego tematu po 10 razy, żeby tylko ciągnąć jak najdłużej. Dla mnie dobre zakończenie jest na 4 sezonie. Ale oczywiście obczaję piątkę :)

djganja

Well-known member
Buchów
0
ja zazwyczaj nie lubie tv seriali i calego tego gowna to wyjatkowo mnie uzaleznil ten serial.

Samar

Well-known member
Buchów
0
" Mogę być Mr. Purple bo fajnie brzmi ? - Nie możesz, Mr. Purple już jest na innej robocie Ty będziesz Mr. Pink" Tekscik mnie roz***ał :D

Serial jest za***isty, chociaż obawiam się, że od 5 sezonu zacznie się już mielenie tego samego tematu po 10 razy, żeby tylko ciągnąć jak najdłużej. Dla mnie dobre zakończenie jest na 4 sezonie. Ale oczywiście obczaję piątkę :)

Co do tematu
Po dwóch odcinkach zapowiada się całkiem nieźle dzisiaj trzeci chyba czy jutro. Ogólnie jak skończyłem ten serial byłem lekko zawiedziony bo chciałem więcej wtedy zacząłem synów anarchii jak dla mnie seriale z jednej półki.

Prontoprosto

Well-known member
Buchów
2
ej rodacy polacy , potrzebuje jakiś wiadomości od dobrych hackerów z tego forum skąd ściągnę odcinki 5 sezonu ;d

jeśli jest ktoś kto wie , niech zapoda linka ewentualnie napisze skąd można już sciągnąć 5 sezon , dzięki pozdro :bongo4:

essey

Well-known member
Buchów
0
z tego co wiem to wyszły 3 odcinki 5-tego sezonu i zaden hacker ci nie pomoze bo w necie sa dopiero po premierze w TV w USA na AMC Live. takze badz cierpliwy ja tez przejechalem wszytskie sezony i 3 odcinki z piatego sezonu i nie moge sie doczekać przyszłej niedzieli.:):spalony:

Monti

Well-known member
Buchów
0
Też trafiłem na ten serial, ale z innego źródła, za***isty :D, ale jak nie wiecie gdzie oglądać, ja polecam kinomaniak.tv są tam wszystkie sezony i 4 odc najnowszego, nie ma limitu i nie trzeba premki jak na zalukaj. Do tego odc pojawiają się prędzej jak i napisy. Miłego seansu :)

Prontoprosto

Well-known member
Buchów
2
z tego co wiem to wyszły 3 odcinki 5-tego sezonu i zaden hacker ci nie pomoze bo w necie sa dopiero po premierze w TV w USA na AMC Live. takze badz cierpliwy ja tez przejechalem wszytskie sezony i 3 odcinki z piatego sezonu i nie moge sie doczekać przyszłej niedzieli.:):spalony:

hehe szkoda że nie pomoże mi żaden hacker :D , normalnie ziomek ja tak się uzależniłem od tego serialu że nie mogę się doczekać 5 serii :D masakra normalnie jest tak prze za***isty że mogę pisać o nim dzień w dzień jak i rozmawiać ;d , prze***anie mi się spodobał , nie wiem czemu ale uwalnia jakieś mega dobre fluidy przez co później człowiek emanuje pozytywnym humorem :) , jestem ciekaw co się stanie w 5 sezonie bo zakończenie 4 serrii to była miazga jak za***ali murzynka fringa :D

loniu

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Dobry serial, ale obawiam się, że z***ią to tak jak np zagubionych, albo skazany na śmierć pierwsze trzy sezony kompletna miazga seriale biją rekordy popularności, a każdy tylko czekał na czwartek żeby obejrzeć dwa odcinki, a później to już tak namieszane, że jak nie oglądasz odcinek za odcinkiem, to się gubisz i rezygnujesz z dalszego oglądania ;/

D

delete

Guest
Breaking Bad [Sezon 5] (2012)

http://darkwarez.pl/forum/seriale-tv-rip/3689550-breaking-bad-sezon-5-2012-x.html

dostępne są również do ściągnięcia wszystkie sezony na serwerach bezpłatnych
<wodna>

PS. odcinki są według kolejności, jak chcesz następny to przeskocz 1-2 strony

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół