akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Breeder Cali connection

Wyszukiwarka Forumowa:

Prof.amator

Keep growing!
Weteran
Buchów
2
Odznaki
1
Siema. Czy ktos mial do czynienia z tym breederem?? Cena jednej kulki 80€ (Grape Kush).
Co to za szaleństwo?

Ashaen

Well-known member
Buchów
0
A gdzie masz takie ceny? :O Na oficjalnej stronie masz paczke 6 nasion za 60$

Buchów
2
O Cali Connection slyszalem juz dawno zanim sie zaczalem interesowac uprawa, sa podobno znani w srodowisku breederow w Kalifornii z jakosci swoich krzaczkow. Ja na 100% sie kiedys pokusze o cos od nich typu Louie OG ale to jak sie naucze wystarczajaco. :D

#

Obsługa forum
Administrator
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
18,624
Odznaki
1
FastBuds np maja drogie pestki, ale warte swojej ceny. Idąc tym tokiem rozumowania, cena=jakość.

Ja sadzę same darmowe, to idąc tym tokiem rozumowania, cały ch*j mi powinien wyrosnąć :)

Fast buds robią tylko AF, a biorąc pod uwagę, że z tego nie można trzymać matek, więc jeden rzut sionek na sklep to tyle, co z jednego krzaczka mozna zebrać, kilkaset sztuk. Następnych już nie w są w stanie zrobić dokładnie tych samych, więc albo cisną kolejne pokolenia, albo ch*j wie co, w każdym razie nie możesz oczekiwać, że kupując odmianę X czy Y będziesz miał to samo co kupiłeś rok czy dwa lata temu, nie ma takiej możliwości.

A

Ayho

Guest
Ja po nowym roku ruszam z pestkami od nich.
Girl Scout Cookies
Green Crack

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół