akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Bułgaria - Złote Piaski

Wyszukiwarka Forumowa:

adam5152

Member
Buchów
0
Siemaneczko

Jutro jade do Bułgarii, a mianowicie do kurortu Golden Sands czyli Złote Piaski :D I moje pytanie czy wiecie gdzie najlepiej pokręcić się za ziołem? Czytałem że najlepiej do barmanów albo taksówkarzy? Jak zagadać, po prostu ' do you have some weed ' ( troche przypałowe ) czy jakoś inaczej ?

Kolakao

Well-known member
Buchów
2
Trzeba dzwonić pod numer 166 w Bułgarii, kupić rozmówki Polsko-Bułgarskie i być kretynem jak ty.

adam5152

Member
Buchów
0
Widze że kretynem to ty jesteś, bo jak ktoś się o coś pyta to znaczy że nie wie i chce poważnych odpowiedzi. Jak masz tak odpowiadać to nie odpowiadaj wgl

Kolakao

Well-known member
Buchów
2
Nie można być poważnym jeśli ktoś zadaje idiotyczne pytania.
O ile mi wiadomo w Bułgarii posiadanie marihuany jest nielegalne, więc zaczepianie i pytanie kogokolwiek o parę gram jest równie ryzykowne co w Polsce. Trzeba nie mieć mózgu żeby to robić.

Gniewomir

Well-known member
Buchów
0
tam głównie ruskie więc predzej wóda, reczta to niemieccy emeryci, raczej nie jest łatwo tam o kupienie zioła. niczym sie nie różni dajmy na to od sopotu

pongo382

New member
Buchów
0
Siema poradzi ktoś na rok 2025 gdzie są jakeis miejscówki albo coś

LordKrzaczeK

Well-known member
Buchów
768
Odznaki
2
Siema poradzi ktoś na rok 2025 gdzie są jakeis miejscówki albo coś
Lekarz --> recepta --> susz za apteki cenowo rozpoczyna się za 9zł/ gram który możesz brać legalnie na wakacje, wiadomo nie jest to prima sort, aczkolwiek pytanie dzisiaj o bake na ulicy jest naprawdę kretyńskim rozwiązaniem.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół