akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Bubblegum femi regular rqs brak flo

Wyszukiwarka Forumowa:

matimax96

Active member
Buchów
0
Witam, nie wiem co jest nie tak z moim "pomidorem", jest to 40 dzień od wyjścia z ziemi, na flo jest od 19.09 czyli tydzień (fotoperiod 12/12, przy wcześniejszym 18/6).. Nie widzę żadnych oznak kwitnięcia, albo ich nie rozpoznaje gdyż to mój pierwszy grow.

-roślinka po toppingu na 2 szczyty
-oświetlenie cfl 125w + cfl 200w jednocześnie trzymane blisko szczytów
-box temp średnio 26st
-brak mozliwości pomiaru wilgotności ale pojemnik z wodą + wiatraczek nad nim jest, powietrze nie jest suche

Proszę również o ogólną ocenę stanu roślinki, mam nadzieje że to kobieta?.. Pozdrawiam, foty poniżej:

Zacier

Administrator
Obsługa forum
Administrator
Weteran
Rozwiązań
2
Buchów
16,044
Odznaki
1
Ładna roślinka, spokojnie zaskoczy. Pokaż fotkę za tydzień.

matimax96

Active member
Buchów
0
Nic się nie zmieniło poza tym ze urosła dość znacznie.. wieczorem wrzucę zdjęcia ale mam obawy co do niej, nie wypuszcza preflowerow

Honza

Well-known member
Weteran
Buchów
5,415
Odznaki
2
Jeszcze nie ma sie czym martwic, indukcja moze trwac dwa tygodnie i wiecej - czekaj. Jezeli sie wyciaga to zareagowala prawidlowo na zmiane czasu naswietlania

zapp

Well-known member
Buchów
0
Nie masz sie czym przejmowac, regularne rosliny w box'ach ucza cierpliwosci. Mozliwe ze jakbyc uzyl jakiegos bustera na kwitnienie, enzymy w nim zawarte moglby "zachecic" rosline do kwitnienia.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół