• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

BubbleGummer Feminizowane outdoor

Wyszukiwarka Forumowa:

kurek1938

Member
Buchów
0
Witam wszystkich na mojej pierwszej Fotorelacji będę wydawał na świat tylko jedną roślinkę więc nie liczcie na dużo ;)
A jest to Bubble Gummer mam na dzieje że zdążę z pogodą i jescze w tym roku zapale własny plon... :smokee:

Przewiduje trening LST.Nawozy to klasycznie na VEG Biohumus Forte a na FLO Planton K Florovit Uniwersalny. Nasionka właśnie się moczą ;]

więc do dzieła :yeahh:
Poniżej zamieszczam zdj :pierwsze jak narazie ;]

Widok z miejscówki

Miejscówka

buch123

Well-known member
Buchów
0
Kolego ja mam pomidorka BG na outdoor wysadzony na początku maja już się określił (włoski) więc nie wiem czy cokolwiek zbierzesz ale życzę Ci farta, pozdro.

kurek1938

Member
Buchów
0
myśle ze powinno wyjsc bo od sierpnia do października masz więcej niz 10 tyg ;d jak przetrzymam dłużej przy dobrej pogodzie może coś zbiore :)

Ostatnia edycja:

GoldenBud

Well-known member
Buchów
0
no na te 5g możesz liczyć, ale taki niski krzak to może zginąć, zapleśnieć, zgubić się, cokolwiek. Lepiej byłoby w doniczce na parapecie :) ale powodzenia, BG to najszybszy indoor jaki miałem, więc jest nadzieja, że i out ogarnie. Poza tym jest mocny i szybki na wegu.
Pzdro

kurek1938

Member
Buchów
0
no na te 5g możesz liczyć, ale taki niski krzak to może zginąć, zapleśnieć, zgubić się, cokolwiek. Lepiej byłoby w doniczce na parapecie :) ale powodzenia, BG to najszybszy indoor jaki miałem, więc jest nadzieja, że i out ogarnie. Poza tym jest mocny i szybki na wegu.
Pzdro

jak to jest mały bo na innych stronach pisze ze ma ponad metr to nie jest w cale taki mały :D a na parapecie tzn w chacie nie mam za bardzo jak trzymać... więc go daje na Out. :zjarany:

GoldenBud

Well-known member
Buchów
0
skoro wysadzasz teraz rosline, tak? to ona nie ma jeszcze metra. A kto Ci zagwarantuje ze taki Ci urośnie, zapomnij. karzeł jak jakis af na maxxxx pół metra. Tylko daj tam ziemi ze sklepu

buch123

Well-known member
Buchów
0
myśle ze powinno wyjsc bo od sierpnia do października masz więcej niz 10 tyg

Widzę że z podstawami u Ciebie słabo.

Jak Ty to sobie liczysz że będzie Ci rosła (weg) od sierpnia do października ?
A kiedy kwitnięcie (flo) przepraszam w listopadzie i grudniu ?

BubbleGummer zakwitnie zapewne w połowie sierpnia (mniej-więcej) więc zostało Ci jakieś 4 tyg wega a później już będzie Ci kwitła przez około 8-9 tyg.

Z fartem.

widgecik69

Well-known member
Buchów
0
.

Wiec i ja sie wypowiem, spokojnie sadz tego bubble na spocie roslina do polowy sierpnia spokojnie bedzie wegowala a wiec daje nam to miesiac czasu +/- do tego licz sie z tym ze w fazie flo roslina jeszcze wyskoczy do gory nie tak malo a wiec napewno mozesz liczyc na wlasny plon w tym sezonie co prawda nie duzy ale zawsze popalisz sobie naturalny sort.:spalony: bede tu zagladal napewno.

kurek1938

Member
Buchów
0
Możecie mnie opie****ać lub nie to jest tylko 20 zł i czy będe w plecy czy nie to już czas okaże ;] nie będę płakał jak będę palił liście a jak zbiore plon to będe zadowolony :harvest:..

---------- Aktualizacja posta 18-07-2012 21:24 ---------- Czas poprzedniego posta 17-07-2012 19:12 ----------

No to powolutku zaczynamy załączam 2 zdj ;] Czyli taki mały Upik
Czekam z wytrwałością i za tydzień pokaże jak się ma pomidorek ;p
zapomniałem dodać butelki Florovitu :pl:

No i Doniczka :D czekamy na kiełek

_TheJok3r

Member
Buchów
0
nie mamy zamiaru Cie opie****ać nawet w najmiejszym stopniu tylko uswiadomic Ci ze ten pomidorek może nie wypalić, sam mam BG posadzony w maju dokładnie nie wiem musisz zobaczyć na prezentacje na która bardzo gorąco zapraszam ale doradzić Ci co bedzie najlepsze dla Ciebie i dla niej.Wg mnie to ja bym to dal na indoor nawet do malego boxa zawsze cos z tego bedzie i masz wieksza szanse ze zbierzesz co masz zebrac , jedynym waznym czynnikiem dla Ciebie jest pogoda od niej zalezy tu wszystko jesli bedziesz mial szczescie ktorego mi brakuje jesli chodzi o slonce albo wybuduj mala szklarnie...

kurek1938

Member
Buchów
0
własnie to jest polska ;] musze to wyj***ć na miejscówkę bo nie mam szans trzymać tego w domu więc co ma być to będzie ..:bounce:

---------- Aktualizacja posta 13:00 ---------- Czas poprzedniego posta 10:10 ----------

Bg już prawie wychodzi do wieczora powinny się pokazać listki pierwotne :) i myślę dac ją na całą noc pod lampę czy nie bardzo jak myślicie ??? :p

Zielone-Ziele

Member
Buchów
0
Coś mu zapewne wyjdzie, ja tak zrobiłem w poprzednim roku. Tylko będzie to taki większy automacik ;) Pamiętajmy że rośliny kwitną w odpowiednim zestawieniu godzin dnia i nocy a nie od tego ile już rosną;) :spalony:

Z fartem ziomuś :zjarany::zjarany: jak się spaliłem.......:zombi:

kurek1938

Member
Buchów
0
czyli go dac pod lampę??
Wieczorem zrobię małego upa :) o ile wyjdą listki.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół