Buddha małe topy.

Wyszukiwarka Forumowa:

Conan22

Member
Buchów
0
Witam wydaje mi się że moja buddha ma strasznie małe topki. Posadzona była 11 lipca. Spuchnie coś jeszcze? Podlewana pk 13/14
3.jpg
4.jpg

BlackMen

Well-known member
Weteran
Buchów
2,309
Odznaki
1
czym tam świecisz ? opisz warunki, marne topki spuchnie jeszcze puszcza białe włosy

S

Shquo

Guest
Podałeś za mało informacji :/ To kiedy była posadzona nic nie znaczy...
Czym świecisz? Czym lejesz? Który tydzień flo? Auto czy sezonówka ?
Z tego co widzę liście są bardzo ciemnozielone, więc prawdopodobnie dziewczyna dostaje za dużo azotu,
co znacznie spowalnia przyswajanie fosforu i potasu.

Conan22

Member
Buchów
0
Świece HPS 150w 16800 lumenów
Automat
Na poczatku podlewana wodą i humusem teraz woda i pk 13/14
Pk leje mniej więcej co 1-1,5 tyg. ok 500 ml-1l (Oczywiście już rozcieńczony)
Temp podczas światła 28-31, ciemnia 22
Świece +/- 16/8
Flo 3 sierpień
Box 60/60/90
W środku 4 panienki.

Ziaba

Well-known member
Buchów
261
Może rzucę teraz kontrowersją, ale automat to automat. Nie oczekiwałbym z byt wiele. Może akurat taka genetyka Ci się trafiła. Mimo wszystko automaty to w połowie konopia dzika.

Aerith

Well-known member
Buchów
0
co to za buddha tak dokladnie? a na pytanie czy spuchnie cos jeszcze - oczywiscie, że tak chociaz nie powiem jest troche patykow, az dziwne, ale w sumie lumenow jest optymalnie.
Co to za ziemia?

M

mlodygru

Guest
Może rzucę teraz kontrowersją, ale automat to automat. Nie oczekiwałbym z byt wiele. Może akurat taka genetyka Ci się trafiła. Mimo wszystko automaty to w połowie konopia dzika.

Oj kolego z automata można wiele wycisnąć... tutaj jest sporo preflowerow więc powinna jeszcze spuchnac. PK 13/14 to jest uzupelnienie i nie jest wskazane same jego stosowanie. Przydalby sie jakis nawoz na flo

Ziaba

Well-known member
Buchów
261
Oczywiście masz rację, sam jestem tego przykładem. W mojej fotorelacji, na początku jest automat z którego wyciągnąłem 152g. Natomiast, czy to było dobre palenie? No nie. Prawdę mówiąc nie spotkałem się z automatem który dałby dobrej jakości produkt. Uważam, że automat to w połowie rekreacyjna konopia i takie też daje działanie - połowiczne. Nie wiem, nie lubię tej płytkiej nudnej fazy :)

Edit: O kurde! Właśnie się zorientowałem, że mówię o tych samych automatach co Ty miałeś - Northern Light od RQS :) Ale te automaty to była wtopa... Ta struktura i to działanie... NL są moimi ostatnimi automatami jakie zrobiłem w życiu.

D

DarkMessiah

Guest
Oczywiście masz rację, sam jestem tego przykładem. W mojej fotorelacji, na początku jest automat z którego wyciągnąłem 152g. Natomiast, czy to było dobre palenie? No nie. Prawdę mówiąc nie spotkałem się z automatem który dałby dobrej jakości produkt. Uważam, że automat to w połowie rekreacyjna konopia i takie też daje działanie - połowiczne. Nie wiem, nie lubię tej płytkiej nudnej fazy :)

To musisz sobie ogarnac jakies auto ktoru ma duzo sativy w sobie np to co teraz mam w boxe z autosami Automaria podobno jest to bardzo energetyczne palenie nie zaula i jest dosyc mocne :D

A co do roslinki jaka duza doniczka ? 1 litr wody co ile ty im lejesz. Jaka duza doniczka.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

Góra Dół