• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Bukmacherski OS

Wyszukiwarka Forumowa:

Baoab

Well-known member
Buchów
0
Witam.
Bez zbędnego pie****enia przechodzę do konkretów.

OS polega na obstawianiu meczów od TERAZ do 12.09 23:59 ALE UWAGA MECZE MUSZĄ ODBYWAĆ SIĘ OD 13.09 do 28.09 do godziny 23:59 polskiego czasu.
Dnia 12.09 temat zostaje zamkniety i czekamy na wyniki meczów aż do 28.09
Można stawiać dowolne zakłady do 3 ligi.

I. Warunki

1.Min 6 miesięcy na forum.
2.Wymagane zdjęcie boxa ze swoim nickiem datą i dopiskiem BUKMACHERSKI OS
3.Minimum jedna przeprowadzona fotorelacja In
4. UCZESTNIK JEST OBOWIĄZANY PRZEPROWADZIĆ FOTORELACJĘ Z NASION KTÓRE WYGRA W TYM OS
5. Niestety udział mogą wziąć tylko ludzie którzy mieszkają w Polsce. Brak funduszy na wysyłki.

II. Zasady(PROSZĘ UWAŻNIE CZYTAĆ)

1. OS trwa od teraz do godziny 23:59 dnia 28.09..... do 30 czekam na adresy i od razu wysyłam paczki, potem nie będę dostępny, także proszę pilnować. Nie ma adresu- przepadło.
2. Uczestnik może obstawić MAXYMALNIE 3 mecze.
3. Mecze podaje w formacie: Drużyna X--- Drużyna Y- 1/2/X/X1/X2(można stawiać handicapy itp.)
4. Uczestnik jest OBOWIĄZANY obok danego meczu napisać kurs meczu wg. dowolnie wybranego przez siebie bukmachera internetowego.(bedę sprawdzał ;d)

Wszystkie mecze się kończą- ja je sprawdzam i kto uzyskał najlepszy łączny kurs wygrywa główną wygraną.
Przewiduję 3 nagrody.
1 miejsce-7 za***istych pestek WHITE WIDOW FEM własnej produkcji
2 miejsce-5 równie za***istych pestek WHITE WIDOW FEM własnej produkcji
I ostatnia nagroda powędruje do kogoś którego box najbardziej mi się będzie podobał i gdzie będę wiedział że moje dzieci się będą dobrze czuły.
Nie wykluczam zwiększyć puli.

Jeśli o czymś zapomniałem proszę pisać.
Proszę również pamiętać, że uczestnicy niespełniający wymagań jak i offtoperzy będą nagradzani nagrodami. Dziękuję za uwagę. Zdjęcie pesteczek znajdzie się tu wieczorem. Zapraszam!

leniwiec

Nick Kompostow
Weteran
Buchów
7
kochanieńki! przecież sam nie masz nawet miesiąca stażu a oesa otwierasz. :lol3:

psiarnią smrdi.

king61

Alko-Blanto-Sexo-holik
Weteran
Buchów
12
za***iście!!! Polska! biało-czerwoniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:smokee:

nie dość że narkoman to jeszcze hazardzista:smokee:

Ostatnia edycja:
D

delete

Guest
no ja np. oblukałem jego posty! pełna fachura! Polonista, preferujący alko od mj. podejrzane... :D

[4fun]

Well-known member
Buchów
0
no jakoś podejrzane, podobnie jak koleś który chciał sprzedać masę sprzętu... a że zakaz handlu na forum to podpytałem na priv... oczywiście taaa, mam napisać czego potrzebuję, ma wszystko i w ogóle... więc zaznaczyłem że mieszkam w Holandii i mam tu legal więc się nie obawiam i nagle zero odzewu ;)

Baoab

Well-known member
Buchów
0
Po pierwsze Panowie ten temat nie jest do spamowania. Po drugie to że ktoś poprawnie pisze po polsku nie oznacza, że należy do smutnych panów, proszę nie generalizować. Jeśli dokładnie by kolega czytał dowiedziałby się że pestki to WW FEM. Ponadto pisałem, że zdjęcie pestek będzie wieczorem. Właściwie to będzie jutro bo dziś mi się już nie chce. Aha i jeszcze jedno... Jestem stażem na tym forum starszy od każdego z was. Jeśli jakiś mod chce mój poprzedni nick niech pisze. Dziękuję za uwagę Panowie, pozdrawiam.

WWrolnik

Well-known member
Buchów
0
Witam.

Bez zbędnego pie****enia przechodzę do konkretów.

.
.
.
.
.
.
.
.

OS polega na obstawianiu meczów od TERAZ do 12.09 23:59 ALE UWAGA MECZE MUSZĄ ODBYWAĆ SIĘ OD 13.09 do 28.09 do godziny 23:59 polskiego czasu.
Dnia 12.09 temat zostaje zamkniety i czekamy na wyniki meczów aż do 28.09
Można stawiać dowolne zakłady do 3 ligi.
...

co do tematu zgadzam sie z 4fun. Powinieneś dać zdjęcia pestek(krzaków?) z karteczką oraz nickiem.

forumowa dziffka

Well-known member
Buchów
0
i gdzie te foty??? moze jeszcze chcesz psiaku kupic troche zielska??? mam 3,5 tony łajt łidowa, po 1zł za kg ile chcesz??.

Pozatym w regulaminie jest napisane ze aby rozpoczac oesa trzeba na forum by przynajmniej miesiac

Eleazaros

Well-known member
Buchów
0

---------- Aktualizacja posta 11:33 ---------- Czas poprzedniego posta 11:31 ----------

5. Niestety udział mogą wziąć tylko ludzie którzy mieszkają w Polsce. Brak funduszy na wysyłki.

podpinam się do tematu chce oddać pół kilo trwaki jest pan chętny???

Baoab

Well-known member
Buchów
0
problemy z serwerem napisałem do moda. proszę nie spamować, dziękuję.

agna

Well-known member
Weteran
Buchów
3
OS ZAKOŃCZONY!​

Czołową zasadą OS jest wiarygodność autora przeprowadzanej akcji! - nie spełniasz tej wytycznej
Temat przenoszę do kosza

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół