Witam.
Bez zbędnego pie****enia przechodzę do konkretów.
OS polega na obstawianiu meczów od TERAZ do 12.09 23:59 ALE UWAGA MECZE MUSZĄ ODBYWAĆ SIĘ OD 13.09 do 28.09 do godziny 23:59 polskiego czasu.
Dnia 12.09 temat zostaje zamkniety i czekamy na wyniki meczów aż do 28.09
Można stawiać dowolne zakłady do 3 ligi.
I. Warunki
1.Min 6 miesięcy na forum.
2.Wymagane zdjęcie boxa ze swoim nickiem datą i dopiskiem BUKMACHERSKI OS
3.Minimum jedna przeprowadzona fotorelacja In
4. UCZESTNIK JEST OBOWIĄZANY PRZEPROWADZIĆ FOTORELACJĘ Z NASION KTÓRE WYGRA W TYM OS
5. Niestety udział mogą wziąć tylko ludzie którzy mieszkają w Polsce. Brak funduszy na wysyłki.
II. Zasady(PROSZĘ UWAŻNIE CZYTAĆ)
1. OS trwa od teraz do godziny 23:59 dnia 28.09..... do 30 czekam na adresy i od razu wysyłam paczki, potem nie będę dostępny, także proszę pilnować. Nie ma adresu- przepadło.
2. Uczestnik może obstawić MAXYMALNIE 3 mecze.
3. Mecze podaje w formacie: Drużyna X--- Drużyna Y- 1/2/X/X1/X2(można stawiać handicapy itp.)
4. Uczestnik jest OBOWIĄZANY obok danego meczu napisać kurs meczu wg. dowolnie wybranego przez siebie bukmachera internetowego.(bedę sprawdzał ;d)
Wszystkie mecze się kończą- ja je sprawdzam i kto uzyskał najlepszy łączny kurs wygrywa główną wygraną.
Przewiduję 3 nagrody.
1 miejsce-7 za***istych pestek WHITE WIDOW FEM własnej produkcji
2 miejsce-5 równie za***istych pestek WHITE WIDOW FEM własnej produkcji
I ostatnia nagroda powędruje do kogoś którego box najbardziej mi się będzie podobał i gdzie będę wiedział że moje dzieci się będą dobrze czuły.
Nie wykluczam zwiększyć puli.
Jeśli o czymś zapomniałem proszę pisać.
Proszę również pamiętać, że uczestnicy niespełniający wymagań jak i offtoperzy będą nagradzani nagrodami. Dziękuję za uwagę. Zdjęcie pesteczek znajdzie się tu wieczorem. Zapraszam!
Bez zbędnego pie****enia przechodzę do konkretów.
OS polega na obstawianiu meczów od TERAZ do 12.09 23:59 ALE UWAGA MECZE MUSZĄ ODBYWAĆ SIĘ OD 13.09 do 28.09 do godziny 23:59 polskiego czasu.
Dnia 12.09 temat zostaje zamkniety i czekamy na wyniki meczów aż do 28.09
Można stawiać dowolne zakłady do 3 ligi.
I. Warunki
1.Min 6 miesięcy na forum.
2.Wymagane zdjęcie boxa ze swoim nickiem datą i dopiskiem BUKMACHERSKI OS
3.Minimum jedna przeprowadzona fotorelacja In
4. UCZESTNIK JEST OBOWIĄZANY PRZEPROWADZIĆ FOTORELACJĘ Z NASION KTÓRE WYGRA W TYM OS
5. Niestety udział mogą wziąć tylko ludzie którzy mieszkają w Polsce. Brak funduszy na wysyłki.
II. Zasady(PROSZĘ UWAŻNIE CZYTAĆ)
1. OS trwa od teraz do godziny 23:59 dnia 28.09..... do 30 czekam na adresy i od razu wysyłam paczki, potem nie będę dostępny, także proszę pilnować. Nie ma adresu- przepadło.
2. Uczestnik może obstawić MAXYMALNIE 3 mecze.
3. Mecze podaje w formacie: Drużyna X--- Drużyna Y- 1/2/X/X1/X2(można stawiać handicapy itp.)
4. Uczestnik jest OBOWIĄZANY obok danego meczu napisać kurs meczu wg. dowolnie wybranego przez siebie bukmachera internetowego.(bedę sprawdzał ;d)
Wszystkie mecze się kończą- ja je sprawdzam i kto uzyskał najlepszy łączny kurs wygrywa główną wygraną.
Przewiduję 3 nagrody.
1 miejsce-7 za***istych pestek WHITE WIDOW FEM własnej produkcji
2 miejsce-5 równie za***istych pestek WHITE WIDOW FEM własnej produkcji
I ostatnia nagroda powędruje do kogoś którego box najbardziej mi się będzie podobał i gdzie będę wiedział że moje dzieci się będą dobrze czuły.
Nie wykluczam zwiększyć puli.
Jeśli o czymś zapomniałem proszę pisać.
Proszę również pamiętać, że uczestnicy niespełniający wymagań jak i offtoperzy będą nagradzani nagrodami. Dziękuję za uwagę. Zdjęcie pesteczek znajdzie się tu wieczorem. Zapraszam!