akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Butelka jako szklarnia

Wyszukiwarka Forumowa:

BetonowyDaniel

Edward A. Murphy
Buchów
10,164
Odznaki
12
Ty nie masz pojęcia jakie Eko napie****ał outdoory widać xD
Chłopak zjadł na tym zęby.

Lilikor

Well-known member
Buchów
37
Ty nie masz pojęcia jakie Eko napie****ał outdoory widać xD
Chłopak zjadł na tym zęby.
A co ty się wpie****asz jak dorośli rozmawiają? A skąd wiesz, że nie mam pojęcia? Sugerujesz się tym, że mam nowe konto? Wiem co robił, od wielu lat przeglądam te forum tylko nie o tym rozmawiamy więc po co się udzielasz

BetonowyDaniel

Edward A. Murphy
Buchów
10,164
Odznaki
12
A co ty się wpie****asz jak dorośli rozmawiają? A skąd wiesz, że nie mam pojęcia? Sugerujesz się tym, że mam nowe konto? Wiem co robił, od wielu lat przeglądam te forum tylko nie o tym rozmawiamy więc po co się udzielasz
bo to ku**a forum dyskusyjne i będę pisał gdzie mi się podoba a tobie ch*j do tego

pokaż swojego outa na 25kg xD

Lilikor

Well-known member
Buchów
37
Ja o jednym ty o drugim😆 Oczywiście, że to forum dyskusyjne ale jak już masz coś pisać to na temat pisz. Już wiem skąd się twój nick betonowy wziął 😆

Lilikor

Well-known member
Buchów
37
Ja pie***le 😆
został poruszony temat ogrzewania zniczami szklarni
można też szklarenke z kija i kawałka foli ogrodniczej czy byle jakiej zrobić, niektórzy do tego znicza dawali i miały ciepło że uuu
Na co kastet w moim odczuciu to wyśmiał
Widziałeś efekty działania tych zniczy ogrzewaczy czy to było tylko w sferze marzeniowej autorów postów?
Tak samo trafny pomysł jak suszarnia na dworze w kartonie.
Ja pisząc post o wiedzy miałem na myśli wiedzę na temat stosowania zniczy w szklarniach, bo sam tak robiłem i zdaje to egzamin i to miałem na myśli pisząc o wiedzy a nie o wiedzy na temat sadzenia outdoor lub wiedzy o roślinach.
A ja polecam najpierw się rozeznać a nie wyśmiewać ludzi nie mając wiedzy.
Peace 👍

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół