to bardzo mądrze powiedziane, nie wiem po co sie tak spinac o te 1-2 tygodnie wczesniej. Roslina rosnie jak ma duzo slonca wody i przestrzeni.Polecam startować po przymrozkach.
A ja polecam najpierw się rozeznać a nie wyśmiewać ludzi nie mając wiedzy.Polecam startować po przymrozkach.
Ja tu nie zauważyłem jakiegos wysmiewania.A ja polecam najpierw się rozeznać a nie wyśmiewać ludzi nie mając wiedzy.
A ja takJa tu nie zauważyłem jakiegos wysmiewania.
Widziałeś efekty działania tych zniczy ogrzewaczy czy to było tylko w sferze marzeniowej autorów postów?
Tak samo trafny pomysł jak suszarnia na dworze w kartonie.
HahahahA ja polecam najpierw się rozeznać a nie wyśmiewać ludzi nie mając wiedzy.
A ciebie co tak bawi?Hahahah
Twoja wiedzaA ciebie co tak bawi?
Czyli uważasz, że nie używa się zniczy w szklarniach przydomowych do podwyższenia temperatury jak są przymrozki?Twoja wiedza
A co ty się wpie****asz jak dorośli rozmawiają? A skąd wiesz, że nie mam pojęcia? Sugerujesz się tym, że mam nowe konto? Wiem co robił, od wielu lat przeglądam te forum tylko nie o tym rozmawiamy więc po co się udzielaszTy nie masz pojęcia jakie Eko napie****ał outdoory widać xD
Chłopak zjadł na tym zęby.
bo to ku**a forum dyskusyjne i będę pisał gdzie mi się podoba a tobie ch*j do tegoA co ty się wpie****asz jak dorośli rozmawiają? A skąd wiesz, że nie mam pojęcia? Sugerujesz się tym, że mam nowe konto? Wiem co robił, od wielu lat przeglądam te forum tylko nie o tym rozmawiamy więc po co się udzielasz
i teraz udowodnij swoją wiedzę tak jak to zrobił np. EkoA ja polecam najpierw się rozeznać a nie wyśmiewać ludzi nie mając wiedzy.
Na co kastet w moim odczuciu to wyśmiałmożna też szklarenke z kija i kawałka foli ogrodniczej czy byle jakiej zrobić, niektórzy do tego znicza dawali i miały ciepło że uuu
Ja pisząc post o wiedzy miałem na myśli wiedzę na temat stosowania zniczy w szklarniach, bo sam tak robiłem i zdaje to egzamin i to miałem na myśli pisząc o wiedzy a nie o wiedzy na temat sadzenia outdoor lub wiedzy o roślinach.Widziałeś efekty działania tych zniczy ogrzewaczy czy to było tylko w sferze marzeniowej autorów postów?
Tak samo trafny pomysł jak suszarnia na dworze w kartonie.
PeaceA ja polecam najpierw się rozeznać a nie wyśmiewać ludzi nie mając wiedzy.