doros艂y w ch*j musisz by膰 skoro to co napisa艂 kastet to dla ciebie wy艣miewanie.Na co kastet w moim odczuciu to wy艣mia艂
Kije wbi膰 i foli膮 owin膮膰 mo偶na, ale czy chcia艂bym mie膰 na spocie znicza 偶eby 艂adnie 艣wiate艂ko przy ro艣linach 艣wieci艂o w nocy? Raczej wola艂bym poczeka膰.mo偶na te偶 szklarenke z kija i kawa艂ka foli ogrodniczej czy byle jakiej zrobi膰, niekt贸rzy do tego znicza dawali i mia艂y ciep艂o 偶e uuu
Ja pami臋tam czasy C64, wi臋c tym bardziej dziwi mnie Twoja delikatno艣膰 i to jak odebra艂e艣 to co napisa艂 kastet.Mam tyle lat, 偶e gra艂em na Atari. Moim zdaniem to wy艣mianie, ka偶dy odbiera wed艂ug siebie.
R贸wnie偶 zdrowia

Uwa偶am wstawianie zniczy do butelek/foli za g艂upi pomys艂 je艣li chodzi o uprawe konopii outdoor w kraju gdzie to jest karalne.A ja polecam najpierw si臋 rozezna膰 a nie wy艣miewa膰 ludzi nie maj膮c wiedzy.
Kolega jest odklejony, trzeba mu wybaczy膰. Wi臋kszo艣膰 si臋 nie nauczy 偶e nie warto kombinowa膰 i lepiej poczeka膰Ale czy wyobra偶asz sobie spacer codziennie na jeden lub kilka spot贸w 偶eby rozpala膰 znicze zamiast poczeka膰 normalnie do po艂owy maja? Czy tam do czerwca w zimniejszych rejonach?
Uwa偶am wstawianie zniczy do butelek/foli za g艂upi pomys艂 je艣li chodzi o uprawe konopii outdoor w kraju gdzie to jest karalne.
Chyba 偶e masz foliak z konopi膮 za domem lub na spocie...
Ale czy wyobra偶asz sobie spacer codziennie na jeden lub kilka spot贸w 偶eby rozpala膰 znicze zamiast poczeka膰 normalnie do po艂owy maja? Czy tam do czerwca w zimniejszych rejonach?
Wy艣mianie to mocno przerysowane okre艣lenie na m贸j post.
Nie czuj si臋 ura偶ony, po prostu si臋 zastan贸w nad sensowno艣ci膮 dawania takich pomys艂贸w.
Spoko, niech ci b臋dzie, 偶e teoretyzujePodlapales temat bo pyta艂em @PiekneChwile to on wspomnia艂 o zniczu w folii.
P.S. jak kto艣 ma s艂abego spota i ma艂o 艣wiat艂a to dodatkowa ilo艣膰 wega w zimne dni niewiele pomo偶e ....
We艣 troch臋 wi臋cej growuj mniej teoretyzuj.
Mo偶na robi膰 r贸偶ne rzeczy, kt贸re nawet dzia艂aj膮 - zasadnicze pytanie: po co, skoro mo偶na poczeka膰 2-3 tygodnie.Id膮c twoim tokiem my艣lenia to w og贸le uprawianie konopii w kraju gdzie jest to nielegalne to jest to g艂upi pomys艂 sam w sobie. Nie wiesz, czy ten kto艣 ma te ro艣liny gdzie艣 w terenie czy u siebie na dzia艂ce bo i tacy si臋 zdarzaj膮 wi臋c ten patent mo偶e komu艣 si臋 przyda膰. Przecie偶 przymrozk贸w na pocz膮tku maja nie ma codziennie a jedynie moga si臋 zdarzy膰.
Oczywi艣cie nie wyobra偶am sobie chodzi膰 cz臋艣ciej na spota ni偶 raz w tygodniu bo to przypa艂.
Nie ma co mierzy膰 wszystkich swoj膮 miar膮, jeden poczeka a drugi musi wystartowa膰 szybciej bo np. ma tylko jednego marnego spota, gdzie praktycznie nie ma s艂o艅ca. Jak posadzi wi臋ksze to b臋d膮 takie jak Twoje co wysadzisz w czerwcu gdzie艣 na bagnie w pe艂nym s艂o艅cu.
Mo偶e i przerysowane okre艣lenie ale wiesz o co mi chodzi艂o. Nie czuj臋 si臋 ura偶ony, pe艂en luz. Ja nie daje nikomu pomys艂u, 偶eby postawi艂 szklarnie na spocie i codziennie pali艂 tam znicze widoczne z daleka. Tylko napisa艂em, 偶e jak s膮 przymrozki to mo偶na zapali膰 w szklarni znicze i podnios膮 temperatur臋 o kilka stopni.
W sedno!Uprawa w trudniejszych warunkach jest trudniejsza, co i co z tego ?
Dla pi臋knych chwil na spocie !
Z nudy
Z ciakwo艣ci
Bo tak膮 kto艣 mo偶e mie膰 ochot臋
Bo chce si臋 ju偶 rozpocz膮膰 sezon
Aby mie膰 Krzaka giganta,
Aby zdobywa膰 nowe umiej臋tno艣ci
Aby przetestowa膰 geny
Aby sprawdzi膰 siebie
Aby pokaza膰 na forum efekty
Aby pokaza膰 luziom 偶e si臋 umi臋
Aby wyci膮gn膮膰 ko艂ek z d***y
I mog臋 tu jeszcze napisa膰 34 odpowiedzi, ale po co ? no po co ?
Wymie艅 jak膮艣 sensown膮 odpowied藕, bo te co napisa艂e艣 do tej pory s膮 s艂abe. Jakby wymy艣lane na si艂臋.Uprawa w trudniejszych warunkach jest trudniejsza, co i co z tego ?
Dla pi臋knych chwil na spocie !
Z nudy
Z ciakwo艣ci
Bo tak膮 kto艣 mo偶e mie膰 ochot臋
Bo chce si臋 ju偶 rozpocz膮膰 sezon
Aby mie膰 Krzaka giganta,
Aby zdobywa膰 nowe umiej臋tno艣ci
Aby przetestowa膰 geny
Aby sprawdzi膰 siebie
Aby pokaza膰 na forum efekty
Aby pokaza膰 luziom 偶e si臋 umi臋
Aby wyci膮gn膮膰 ko艂ek z d***y
I mog臋 tu jeszcze napisa膰 34 odpowiedzi, ale po co ? no po co ?