akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Butelka jako szklarnia

Wyszukiwarka Forumowa:

Amator botaniki

Well-known member
Buchów
95
I tak, mam za sobą starty w marcu kwietniu i niejednym maju. Najlepiej poczekać aż się zrobi ciepło i długi dzień - żeby nie zamulały i nie walczyły o przetrwanie od początku.

Pozdrawiam wszystkich eksperymentatorów✌️
Na część strat wiosną może warto pomyśleć o zniczu? :flower:

Lilikor

Well-known member
Buchów
37
Wymień jakąś sensowną odpowiedź, bo te co napisałeś do tej pory są słabe. Jakby wymyślane na siłę.

"Mieć krzaka giganta" w ogrzewanym zniczami namiocie z folii. Heheheh.
I "piękne chwile" rozpalając znicze nad ukochanymi sadzonkami w marcu.
I "pokazać ludziom że się umię". Ot co.

Jedyny sensowny powód dla jakiego możnaby zacząć uprawe w marcu/kwietniu jaki mi przychodzi do głowy to taki żeby się przekonać, że to w większości przypadków nie ma sensu.

Chociaż wystarczy spojrzeć na końcowe efekty w fotorelacjach i wyciągnąć wnioski czy jest sens bawić się w znicze i falstarty.

I tak, mam za sobą starty w marcu kwietniu i niejednym maju. Najlepiej poczekać aż się zrobi ciepło i długi dzień - żeby nie zamulały i nie walczyły o przetrwanie od początku.

Pozdrawiam wszystkich eksperymentatorów✌️
Trochę naginasz rzeczywistość, gdzie i kto pisał o startowaniu w marcu na out? Sadzenie na zewnątrz przed 15 kwietnia nie doświetlając mija się z celem gdyż część roślin zamiast się rozwijać zaczyna kwitnąć.

Oczywiście, że mieć krzaka giganta ma sens bo możesz go trzymać na początku u siebie w szklarni a później robisz desant na spota drzewko a nie sadzonkę 15cm. Znam takich co półroczne rośliny wysadzali.

Myślisz, że całe grow w Polsce kręci się tylko wokół tego forum? Bo to że tutaj są falstarty w fotorelacjach i słabe efekty to nie znaczy, że ktoś tego nie robi.

Oczywiście, że lepiej poczekać ale czasem niektórzy chcą zacząć wcześniej z tych powodów co napisał PiękneChwile.

Himars

Well-known member
Buchów
87
Pany, wczoraj je... ł mi most w ciągniku jak siałem kukurydzę i jestem jakieś 20k w plecy😡 a wy od 3 dni stoicie w miejscu🤔 Jak ja bym chciał mieć takie problemy🙂🖐️ mam luźne webasto je..ć znicze jak ktoś chce dogrzewać "foljak" mogę użyczyć.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół