• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Cała Roslina Na Haszyk ...

Wyszukiwarka Forumowa:

Haharek

Member
Buchów
0
Siema Ludzie :) Mam trzy krzaczki i dwa ładnie rosną , zaczeły juz kwitnąc . A trzeci nie pokozauje wogóle plci , rosnie dluzej niz pozostale dwa a ani sladu po jakich kolwiek oznakach swojej plci , Pachnie duzo lepeij od pozostalych ,lisce sa bardzo klejące , krzak rosnie ale ni9c pozatym, Powoli zaczoł tylko zajmowac miejsce , Wiec chcem go usunąc ( Zrobic z niego HAszu ) I co do tego mam małą prosbe Zeby ktos udzielił mi pomocy ... Niewiem czy moge ją wyrwac i bezposrednio zacząc robienie haszyku , Czy tez poczekac az roslina wyschnie , Z góry dzieki Ludzie

Squido

Well-known member
Buchów
0
Zdjęcia, po opisie nikt nic nie powie konkretnego. Ja bym poczekał.

S

Speedy Gonzales

Guest
jak ty chcesz robić hasz z rosliny która nie kwitnie ?
żeby byl dobry haszyk potrzebne są trichomy !

alejasieboje

Well-known member
Buchów
0
haszyszu nie robi sie z pokruszonych lisci tylko z trichomów. Czy zwykle palenie, czy haszysz to i tak musi kwitnąc. Teraz gdybys koniecznie chcial cos z nia robic, to chyba proponowalbym makumbe.

Ale wg mnie, zostaw ja i daj jej zakwitnąc.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół