sam jestes z idiocialym bencwalem matole!do kogo ty to wogole piszesz frajerze!!i nie poprzednie strony a inny temat idioto!!dziwne bo tylko tobie nie wykielkowaly!i to wszystkie nasiona... napewno ty cos z***ales bo jestes idiota i wygladasz na takiego po tym jak piszesz!a dzieciaku to sobie powiedz do taty <lol>skorupa napisał:Chyba dzieciaku nie wiesz co i komu mowisz Wez pomysl troche... Moze popelnilem tym razem jakis blad, w koncu kazdemu moze sie zdarzyc. Ale na pewno umiem kielkowac bo juz setki pestek mi wykielkowalo. Poza tym poczytaj bencwale poprzednie strony z postami a wszystkiego sie dowiesz, pozniej mozesz oceniac moje kielkowanie.
heh skorupa weź zejdź na ziemie... skoro każdemu kiełkuja a tobie nie to znaczy że to nie wina pestek tylko twoja... pzdrskorupa napisał:setki pestek mi wykielkowalo
jestem starszy.bardziej doswiadczony i o wiekszej wiedzy niz ty!i na forum tez juz troche siedze!!ty narazie jestes nowy i musisz udowodnic dopiero ze to co piszesz jest w miare madre,zetelne i prawdziwe by oddzielic cie od reszty idiotow ktorych jest tutaj dosc duzo na forum!zaduzo...skorupa napisał:Ej, dwa mi wykielkowaly No ale kim Ty jestes zebym nie mogl tak do Ciebie pisac, co Durielek? Wez sie uspokoj, nie mam zamiaru nikogo obrazac ani wkurzac. Z***alem z tymi nasionami, pasuje? Zrobil sie tutaj jakis offtopic. W takim razie nasiona California Orange Bud od Quakeminda sa bardzo dobre