nasiona marihuany

California Orange Bud od quakemind'a

Wyszukiwarka Forumowa:

LOWRYDER

Well-known member
Buchów
1
Wszyscy, którzy uprawiają California Orange Bud z nasionek od quakemind'a, proszeni są o wypowiadanie się na jej temat, wstawianie zdjęć, opisy itp...

kombajn

Well-known member
Buchów
0
Nie lepiej jak zrobi sie growlog`a z adnotacja ze nasionka od quakemind`a ?

G

gio

Guest
ja 14 pestek kiełkuje od 4 dni i z 5 wychodzą kiełki powolutku reszta pewnie tez się ruszy za parę dni .

3 dni później :

11 z 14 wykiełkowało .

baku123

Well-known member
Buchów
0
hmm a ja jak narazie czekam na nasionka :p bo tez zamowilem ;d

R

rrybek

Guest
ja też czekam na nasiona, ale będe zdawał relacje z tego jak roślinki bedą rosły, mam zamiar na nich troche poeksperymentować :thumleft:
:farao: PP to SHIT !!

rastuszek

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Chyba dzieciaku nie wiesz co i komu mowisz :D Wez pomysl troche... Moze popelnilem tym razem jakis blad, w koncu kazdemu moze sie zdarzyc. Ale na pewno umiem kielkowac bo juz setki pestek mi wykielkowalo. Poza tym poczytaj bencwale poprzednie strony z postami a wszystkiego sie dowiesz, pozniej mozesz oceniac moje kielkowanie.

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
skorupa napisał:
Chyba dzieciaku nie wiesz co i komu mowisz Wez pomysl troche... Moze popelnilem tym razem jakis blad, w koncu kazdemu moze sie zdarzyc. Ale na pewno umiem kielkowac bo juz setki pestek mi wykielkowalo. Poza tym poczytaj bencwale poprzednie strony z postami a wszystkiego sie dowiesz, pozniej mozesz oceniac moje kielkowanie.
sam jestes z idiocialym bencwalem matole!do kogo ty to wogole piszesz frajerze!!i nie poprzednie strony a inny temat idioto!!dziwne bo tylko tobie nie wykielkowaly!i to wszystkie nasiona... napewno ty cos z***ales bo jestes idiota i wygladasz na takiego po tym jak piszesz!a dzieciaku to sobie powiedz do taty <lol>

H

haszyszekk

Guest
skorupa napisał:
setki pestek mi wykielkowalo
heh skorupa weź zejdź na ziemie... skoro każdemu kiełkuja a tobie nie to znaczy że to nie wina pestek tylko twoja... pzdr

rastuszek

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Ej, dwa mi wykielkowaly :-D No ale kim Ty jestes zebym nie mogl tak do Ciebie pisac, co Durielek? :scratch: Wez sie uspokoj, nie mam zamiaru nikogo obrazac ani wkurzac. :thumright: Z***alem z tymi nasionami, pasuje? :tongue: Zrobil sie tutaj jakis offtopic. W takim razie nasiona California Orange Bud od Quakeminda sa bardzo dobre.

M

maniek20

Guest
heh chłopcy nie kłóćcie sie tak ostro. :queen: Durielek ma racje w sumie bo cos nie tak aby tyle tobie Skorupa nie wykiełkowało. Niech zgadne-temperatura :thumleft:
Zapalcie sobie chłopaki bata
pozdr

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
skorupa napisał:
Ej, dwa mi wykielkowaly No ale kim Ty jestes zebym nie mogl tak do Ciebie pisac, co Durielek? Wez sie uspokoj, nie mam zamiaru nikogo obrazac ani wkurzac. Z***alem z tymi nasionami, pasuje? Zrobil sie tutaj jakis offtopic. W takim razie nasiona California Orange Bud od Quakeminda sa bardzo dobre
jestem starszy.bardziej doswiadczony i o wiekszej wiedzy niz ty!i na forum tez juz troche siedze!!ty narazie jestes nowy i musisz udowodnic dopiero ze to co piszesz jest w miare madre,zetelne i prawdziwe by oddzielic cie od reszty idiotow ktorych jest tutaj dosc duzo na forum!zaduzo...
moze jakis tescik inteligencji online?? :pr:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół