akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

California Orange Bud od quakemind'a

Wyszukiwarka Forumowa:

rastuszek

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Ech, moje dwie na dwie roslinki okazaly sie meskie :-/ Tez mam szczescie... Choc nie wiem dlaczego pokazaly kwiaty kiedy byly na fotopriodzie 18/6 :scratch: Moze chcialy mnie wczesniej ostrzec ze sa meskie i nie warto tracic na nie energii elektrycznej :D Pierwszy raz sie z takim czyms spotkalem przy ustawieniu takiego swiatla i nie wiem dlaczego tak sie stalo... Ale zaczynam nowa hodowle z nasion Quakeminda i w zwiaku z tym zeby pokazac jak rosna roslinki z Jego nasion moze zrobie growloga, tylko nie wiem jeszcze czy w tym czy innym dziale... Pozdr.

A co do Ciebie Durielek to skoro masz sie za takiego inteligenta i posiadasz tak ogroma wiedza to moglbys chociaz nie robic bledow ortograficznych :cheers: Ciekawe kogo miales na mysli pod haslem "reszta idiotow" :scratch: Moim zdaniem ktos kto raz napisze przez pomylke glupote nie staje sie jednoczesnie idiota. Spokojnie, zakonczmy ten temat :D

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
inteligencja nie musi isc w parze z wiedza...!moze robie bledy ortograficzne ale ogolnie to co pisze ma sens, jest zrozumiale i konstrukcja zdan w miare!kazdy ma tez jakes slabe strony!a ortografia u mnie kuleje to fakt ale to nie znaczy ze nie mozna byc przy tym inteligetem...
skorupa napisał:
Moim zdaniem ktos kto raz napisze przez pomylke glupote nie staje sie jednoczesnie idiota. Spokojnie, zakonczmy ten temat
po tym jak ktos sie wypowiada mozna stwierdzic ze jest idiata gdyz siadczy o tym co twerdzi,o co pyta, czy logicznie ocenia ruzne kwestie i poprostu ze mysli...!"reszta idiotow" wlasnie tak mozna ich poznac miedzy innymi...

rastuszek

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Dobra ja jestem skonczonym idiota a Ty ogromnym inteligentem. Odpowiada Ci to? Skoncz ta zenade...

Hoduje ktos ta odmiane od Quake'a? Moze jakies fotki by ktos wkleil :tongue: Niedlugo ja zaczynam...

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
skonczyly ci sie argumenty cuz...!ale skaczonym idiota nie jestes bo jak bys nim byl teraz by sie posypaly bezsensowne wyzwiska nie majace podstaw,pokazujac poziom intelektualny tepego dresa...!
skorupa napisał:
Skoncz ta zenade...
bez przesady nie bylo tak zle...
pozdro

D

delete

Guest
mam pytania troche offtop, ale nie chcę zakładać nowego tematu

Czy Cal Orange bud ma szanse na OUT?

LOWRYDER

Well-known member
Buchów
1
Szanse ma, spróbuj. Raczej nie doczekasz sie odpowiedzi kogoś, kto miał tą odmiane na out i mu doszła, ale czytałem, że komuś doszła :). Więc pozostaje Ci tylko próbować i dzielić sie spostrzeżeniami ;].
Pozdr.

rastuszek

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Mnie w poprzednim sezonie doszla ale plony naprawde byly mizerne, ogolnie stwierdzilem, ze nie oplaca sie tej odmiany na out, ale ziolko mi sie z niej spodobalo i postanowilem wrzucic na indoor'a. Wiec mam rozumiec ze nikt nie moze wrzucic fotek tej odmiany od Quakemind'a? ;p W takim razie kiedy mi urosna sie tym zajme :D

[ Dodano: 2006-11-22, 22:40 ]
Ech, tylko jedna roslinka wybila z ziemi :( I w dodatku jest taka slaba ze nie chce narazie za bardzo dalej rosnac...

Buchów
0
durielek napisał:
skorupa napisał:
Ej, dwa mi wykielkowaly No ale kim Ty jestes zebym nie mogl tak do Ciebie pisac, co Durielek? Wez sie uspokoj, nie mam zamiaru nikogo obrazac ani wkurzac. Z***alem z tymi nasionami, pasuje? Zrobil sie tutaj jakis offtopic. W takim razie nasiona California Orange Bud od Quakeminda sa bardzo dobre
jestem starszy.bardziej doswiadczony i o wiekszej wiedzy niz ty!i na forum tez juz troche siedze!!ty narazie jestes nowy i musisz udowodnic dopiero ze to co piszesz jest w miare madre,zetelne i prawdziwe by oddzielic cie od reszty idiotow ktorych jest tutaj dosc duzo na forum!zaduzo...
moze jakis tescik inteligencji online?? :pr:
durielek napisał:
skonczyly ci sie argumenty cuz...!ale skaczonym idiota nie jestes bo jak bys nim byl teraz by sie posypaly bezsensowne wyzwiska nie majace podstaw,pokazujac poziom intelektualny tepego dresa...!
skorupa napisał:
Skoncz ta zenade...
bez przesady nie bylo tak zle...
pozdro

Czlowieku czy to wazne jaka masz wiedze ? Zostaw to stary dla siebie, a nie obrazasz wiekszosc poczatkujacych, kurde jak czytam te wypowiedzi to jest poprostu masakra, dobrze ze tu nie siedze na tym forum. Laczy was jedno hobby, wezcie dajcie na looz. Pozdrawiam

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
marijuana_user napisał:
Czlowieku czy to wazne jaka masz wiedze ? Zostaw to stary dla siebie, a nie obrazasz wiekszosc poczatkujacych, kurde jak czytam te wypowiedzi to jest poprostu masakra, dobrze ze tu nie siedze na tym forum. Laczy was jedno hobby, wezcie dajcie na looz. Pozdrawiam
nie obrazam wiekszosci poczatkujacych bez przesady!ja dalem na loz wiec peace :jocolor:

Glebin

Well-known member
Buchów
0
Mam jeszcze kilka nasion nie mam możliwości boxa wiec wysieje je na out w tym roku... Niby nic z tego nie będzie ale zawsze coś :)

Skorupa jaki miałeś plon z jednej roślinki ??

rastuszek

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Oja, mizerny :D Raczej tylko tyle moge Ci powiedziec bo nie mialem wagi i bylo to dosc dawno :) Ale jak tak sobie przypomne i pomysle to moglo byc ok 15-20 gram. Nie warto na outdoora :-/ skoro z innej przystosowanej odmiany mozesz wyciagnac duzo duzo wiecej. W ogole teraz stwierdzam ze California Orange Bud to nic ciekawego, nigdy juz nie bede jej hodowal na out czy to in...

dimartino

Well-known member
Buchów
0
skorupa napisał:
Choc nie wiem dlaczego pokazaly kwiaty kiedy byly na fotopriodzie 18/6
dużo jeszcze chłopcze nie wiesz :mrgreen: :p Męskie mogą pokazać płeć już przy 18/6

Glebin

Well-known member
Buchów
0
Heh no cóż zostało mi parę pestek to posadzę. Lepiej zasiać niż wyrzucić albo dać komuś kto nie pa pojęcia o hodowli :thumright:

rastuszek

Well-known member
Weteran
Buchów
1
dimartino napisał:
dużo jeszcze chłopcze nie wiesz :mrgreen: :p Męskie mogą pokazać płeć już przy 18/6
Ty tez chlopcze bo nie tylko meskie osobniki a takze zenskie pokazuja plec jesli sa na wegu ok. 4-5 tygodna. Mnie dziwilo to ze tak szybko bo ok. 2 tygodnia. Najprawdopodobniej wszystkie byly hermami :pr:

dimartino

Well-known member
Buchów
0
Quake może poprostu chciałeś zrobić female seeds i coś spieprzyłeś :D :king: Przyznaj sie bez bicia :sunny:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół