Ech, moje dwie na dwie roslinki okazaly sie meskie :-/ Tez mam szczescie... Choc nie wiem dlaczego pokazaly kwiaty kiedy byly na fotopriodzie 18/6 :scratch: Moze chcialy mnie wczesniej ostrzec ze sa meskie i nie warto tracic na nie energii elektrycznej
Pierwszy raz sie z takim czyms spotkalem przy ustawieniu takiego swiatla i nie wiem dlaczego tak sie stalo... Ale zaczynam nowa hodowle z nasion Quakeminda i w zwiaku z tym zeby pokazac jak rosna roslinki z Jego nasion moze zrobie growloga, tylko nie wiem jeszcze czy w tym czy innym dziale... Pozdr.
A co do Ciebie Durielek to skoro masz sie za takiego inteligenta i posiadasz tak ogroma wiedza to moglbys chociaz nie robic bledow ortograficznych :cheers: Ciekawe kogo miales na mysli pod haslem "reszta idiotow" :scratch: Moim zdaniem ktos kto raz napisze przez pomylke glupote nie staje sie jednoczesnie idiota. Spokojnie, zakonczmy ten temat
A co do Ciebie Durielek to skoro masz sie za takiego inteligenta i posiadasz tak ogroma wiedza to moglbys chociaz nie robic bledow ortograficznych :cheers: Ciekawe kogo miales na mysli pod haslem "reszta idiotow" :scratch: Moim zdaniem ktos kto raz napisze przez pomylke glupote nie staje sie jednoczesnie idiota. Spokojnie, zakonczmy ten temat