nasiona marihuany

California Orange Bud

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.
S

slawek1989

Guest
Mam nasiona California Orange i nie wiem jak ja mam je posadzić. Co mam zrobić?? Narazie tylko wsadziłem je do wody na 5h i następnie wrzyciłem na chusteczki chigieniczne ( 5 chusteczek na spód i na to nasoina i następnie 1 na nasiona). Co mam dalej robić?? W czym mam to posadzić, jakiej urzyć ziemi??

L

Lift

Guest
slawek1989 napisał:
Co mam dalej robić??
Czekaj az kielek sie pokaze i urosnie do wielkosci 0,5cm. Nastepnie do piachu (bubeczek po jogurcie) kielkiem na do dolu na glebokosc 2-3cm. Po 2tyg. na dwoor (jezeli out) ||| Zaraz po wychyleniu z ziemi do wiekszej donicy (jezeli in)
slawek1989 napisał:
W czym mam to posadzić
Wspomniane wyrzej niezastompione kubeczki :sunny:
slawek1989 napisał:
jakiej urzyć ziemi??
Idz do ogrodniczego i powiedz "dziendobry ku*** chce ziemie 6,5-7,0ph (czyt. szesc i pol, siedem peha)
Chyba sobie poradzisz :thumleft: :geek:
PzDr... :queen:

Mazar

Well-known member
Buchów
0
Narazie pilnuj aby chusteczki były ciagle wilgotne i czekaj az pokaza sie kiełki z pestek
potem mozesz kiełki przesadzic do kubeczkow jednorazowych(najlepj przezroczystych bo bedziesz widział jak korzenie rosna :pr: ) ziemia sklepowa kupisz w kazdym ogrodniczym 6,5-7,0 ph
pozdowionka i udanej uprawy Ci zycze peace

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
gdyby nie to, że jest to dział Nie bić - początkujący to by poleciał do kosza :pl:
Ja rozumiem, że jesteś początkujący ale jak zapewne zauważyłeś (albo właśnie nie) na forum są wszystkie odpowiedzi.. poczytaj ! sobie a nie będziesz musiał czekać aż ktoś odpisze Ci. Pozdr.

XXXXXXXX

Well-known member
Buchów
1
dopóki nie wyjdzie kiełek najlepiej żeby miał 10-15mm

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
To ze jestes nowym userem na forum nie zwalnia cie ze znajomosci regulaminu odpowiedzi na wszystkie twoje pytania znajduja sie na forum wystarczy uzyc tylko opcji Szukaj z tego wlasnie powodu zamykam twoj temat i przenosze do kosza :tongue:

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
VipGrower napisał:
Szukaj z tego wlasnie powodu zamykam twoj temat i przenosze do kosza
- a nie mówiłem? :) wczoraj byłem bardzo cierpliwy VipGrower słusznie zamknął temat nie chce Ci sie czytać ani szukać. Następnym razem zapamiętasz

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół