nasiona marihuany

California Orange Bud

Wyszukiwarka Forumowa:

LOWRYDER

Well-known member
Buchów
1
Wszystkich, którzy mają jakąkolwiek wiedzę na temat tej odmiany, proszę o wypowiedzenie się. Szczególnie zależy mi na opiniach w kwestii zapachu.

1

1tathc

Guest
nie chodowałem ale palilem pare razy,zapachu w/g mnie niejest zbyt intensywny(mniałem raz takiego co jak go trzymałem w kieszeni styłu w portfelu i jeszcze w samarce to w barze, gdzie było pełno dymu i wogule, na urodzinach koleś co siedział obok i mówił że czuje perfidnego skuna ale niewiem co to był za sqn).ale w baniak daje ładnie i ładnie dusi.

Apollo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
wypadalo by zapytac quakeminda hehe lub innych forumowiczow ktorzy mieli /maja ta odmiane w swym ogrodzie /paliem orange ciekawy/ zapach/smak/ ma i wydajny sprzecik elo :tongue:

G

Green

Guest
nie robmy burdelu, tu jest mowa o COB z nirvany i niech tak zostanie jezeli chcecie pisac o tej od Queke.. to zalozcie nowy temat w dziele Odmiany -> ogolne

LOWRYDER

Well-known member
Buchów
1
Tak wysoko, jak będziesz jej na to pozwalał. Bez żadnego trenowania na około 120-150cm.
+ Zależnie od tego ile będzie trwał wzrost wegetatywny i jakości oświetlenia.

Sidleniwiec

Well-known member
Buchów
0
aha to czyli trzeba bedzie troszkę się nią pobawic. Po jakim czasie mogę przestawic ją na 12/12?, a i jak ją trzyma na początku 18/6?

T

Tyskie

Guest
człowieku pierw poczytaj same podstawy uprawy a nie zadajesz takie popier*****% pytania :pl:

świeżynka

Active member
Buchów
0
w tamtym roku dałem ale jakieś je**ne zwierzątko mi chyba zjadło, bo tak to wyglądało... w tym roku powtórzę eksperyment z tą odmianą... wydaje mi się, że udany będzie... :salut:

D

DAVE_PL

Guest
jak dla mnie to odmiana swietna.Ladnie rosnie i wogole, wystarczylo mi 3 lufy lisci z lodygami wymieszane zeby miec fajny high. Polecam wszystkim :thumright: ale dodam ze WW rosnie bardziej krzaczasto :p

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół