akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Canna Boost

Wyszukiwarka Forumowa:

blueberry75

Member
Buchów
0
Witam!
Szukam cały dzień informacji na temat Canna Boost i szczerze ciężko jest mi znaleźć jakieś dokładne informacje.
Jak często mogę go używać?
Planuję dawać 4ml na 1l wody, pytanie tylko czy przy obu podlewaniach w tygodniu, czy tylko przy drugim w tygodniu tak jak nawozy (woda - woda+nawóz - woda)?

GardenicPower

( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Weteran
Buchów
2,052
Odznaki
1
Witam!
Szukam cały dzień informacji na temat Canna Boost i szczerze ciężko jest mi znaleźć jakieś dokładne informacje.
Jak często mogę go używać?
Planuję dawać 4ml na 1l wody, pytanie tylko czy przy obu podlewaniach w tygodniu, czy tylko przy drugim w tygodniu tak jak nawozy (woda - woda+nawóz - woda)?

Powiedz po prostu, ze nie chcialo Ci sie szukac:sneaky:
google.pl = > canna boost dosage

pierwsze z brzegu

CANNABOOST Dosage

To get the optimum results, regardless of your grow medium, the recommended CANNABOOST mixing ratio is 2-4 ml per 1 Liter of water.

As with any other fertiliser, additive or stimulant, make sure to start with small quantities and increase as needed. Very high doses may harm your plants’ development.

For foliar feeding, the mixing ratio is a maximum of 2 ml per 1 Liter of water.

drugie z brzegu

How to Use Canna Boost Accelerator​

Canna Boost Accelerator can be used to increase plant health and vitality at any time of it's lifecycle. However, it makes the biggest difference during the flowering phase. For best results start to use it as soon as the first flowers begin to appear and continue to use right the way through to the flush.

Always shake the bottle well before use. To use Canna Boost Accelerator as a foliar feed add 4ml/litre water and mix well. Spray the tops and undersides of leaves completely using a pistol-spray gun set to a fine spray. To use as a root-feed additive mix in Canna Boost Accelerator to your nutrient solution at a rate of 2ml/litre and mix well. If you grow using beneficial microbes, the sugars in it encourage beneficial microbes and fungi, It is worth mentioning that peroxide (H2O2) will kill these microbes meaning you will not gain any benefit from them.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół