Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
A mianowicie jakieś ponad pół roku temu zakupiłem w/w ziemie 50L. Zostało mi cos około 20L. Czy nadaje sie ona do uprawy jeżeli stała na balkonie kilka miesięcy ?
Nadaje, dlaczego by nie tylko sprwadź czy ph się nie zmieniło od czynników zewnętrznych. Jeśli była zamknięta (czyt. nie padał na nią deszcz to na pewno ok)
odświeżam, bo mam pytanie co do tego podłoża. Dlaczego dedykowana ziemia Canny ma pH 5,5-6,5, podczas gdy wszędzie na forum jest napisane, że idealna ziemia powinna mieć 6,4-6,9pH ?
Kupiłem ziemie uniwersalną 5,5-6,5pH (zmierzyłem Subotą i ma 5,4pH) i ku**a nic nie rosną.
Jakbym kupił Canne i też by nic nie rosło tobym zabił za wydanie kasy.
Ja używam tej ziemi. po zasianiu nic nie trzeba robić przez jakies 2 tyg tylko wode lać także cały okres veg szedł wzorowo i bardzo szybko urosły. Ogolnie innej ziemi nigdy nie uzywałem i chyba zostane przy cannie
potwierdzam przedmówcę, ja też nigdy nie kombinowałem tylko zawsze canna - sypiesz do donicy, wrzucasz wykiełkowane nasionko i czekasz, pojawi się po 2-3 dniach i rośnie jak na drożdżach!
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.