• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Canna Terra Professional

Wyszukiwarka Forumowa:
G

Gość

Guest
A mianowicie jakieś ponad pół roku temu zakupiłem w/w ziemie 50L. Zostało mi cos około 20L. Czy nadaje sie ona do uprawy jeżeli stała na balkonie kilka miesięcy ?

Costa

Banned
Buchów
1
Nadaje, dlaczego by nie :D tylko sprwadź czy ph się nie zmieniło od czynników zewnętrznych. Jeśli była zamknięta (czyt. nie padał na nią deszcz to na pewno ok)

Pozdro :)

El_liero

Well-known member
Buchów
0
odświeżam, bo mam pytanie co do tego podłoża.
Dlaczego dedykowana ziemia Canny ma pH 5,5-6,5, podczas gdy wszędzie na forum jest napisane, że idealna ziemia powinna mieć 6,4-6,9pH ?
Kupiłem ziemie uniwersalną 5,5-6,5pH (zmierzyłem Subotą i ma 5,4pH) i ku**a nic nie rosną.
Jakbym kupił Canne i też by nic nie rosło tobym zabił za wydanie kasy.

Bongosik

Well-known member
Buchów
3
Ja używam tej ziemi. po zasianiu nic nie trzeba robić przez jakies 2 tyg tylko wode lać także cały okres veg szedł wzorowo i bardzo szybko urosły. Ogolnie innej ziemi nigdy nie uzywałem i chyba zostane przy cannie :)

mikołajek

Well-known member
Buchów
0
potwierdzam przedmówcę, ja też nigdy nie kombinowałem tylko zawsze canna - sypiesz do donicy, wrzucasz wykiełkowane nasionko i czekasz, pojawi się po 2-3 dniach i rośnie jak na drożdżach!

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół