• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Cannabis flos Aurora 22% THC - Ghost Train Haze

Wyszukiwarka Forumowa:

GreenDoctor.pl

Well-known member
Klinika
Buchów
335
Wątek poświęcony doświadczeniom, opiniom o dostępnym na polskim rynku produkcie Aurory

Cannabis flos AURORA DEUTSCHLAND GmbH THC 22%, CBD 1% jest to susz konopi należących do podgatunku sativa. Wysuszone kwiatostany są jasne, mają niską gęstość, są duże objętościowo i lekkie. Dominujące terpeny tej odmiany to terpinolen, limonen i mircen w stosunkach 7:3:2. Odmiana ta działa stymulująco, dodaje energii i motywacji, działa przeciwdepresyjnie, stymuluje apetyt, oraz posiada wiele innych właściwości terapeutycznych: działa rozluźniająco na mięśnie oraz przeciwbólowo. Ze względu na silne działanie aktywizujące nie polecana osobom szukającym wyciszenia lub skłonnym do stanów lękowych. Polecana szczególnie do terapii w ciągu dnia. To co w aptece widnieje pod nazwą Cannabis Flos AURORA 22 odpowiada w świecie konopi odmianie Ghost Train Haze. Została ona stworzona przez firmę Rare Darkness w Denver, Colorado. Aromat jest opisywany jako słodki i sosnowy z nutami cytryny i przypraw. Gęste i ekstremalnie lepkie pąki bogate są w trichomy i pokryte jasno pomarańczowymi włoskami. Szczep ten znany jest ze swojej siły i psychodelicznego efektu. Odmiana może zwiększyć energię i spowodować euforię dlatego lepiej używać jej do relaksu. Jest to
bardzo silna odmiana - niedoświadczeni użytkownicy powinni postępować z nią ostrożnie.

Jest to jedna z perełek świata konopnego, zdobyła kilka prestiżowych nagród:
2 miejsce w High Times Cup w kategorii „najlepsza medyczna sativa” (2013)
1 miejsce w High Times Cup w kategorii „najlepsza sativa”
Okładkę specjalnego wydania magazynu High Times „najmocniejsze odmiany na świecie”
źródło greendoctor.pl

Ostatnia edycja:

matilo2

Well-known member
Buchów
3
Mam opakowanie z dystrybucji niemieckiej. Korzystam, ale coś jest z nią nie tak. Jakby walili w nią chemię. Nie jestem początkującym amatorem konopii (jakimś konserem zresztą też), ale sobie waporyzuję od czasu do czasu. Ta konkretna odmiana powoduje u mnie długotrałe kołatanie serca nawet po niewielkiej waporyzacji. Dałem innym znajomym do poczęstowania, odczucia podobne. Kołatanie, szybkie pobudzenie, u niektórych stany lękowe. I to nie były żadne żółtodzioby w paleniu. Coś jest nie tak z tą konkretnie odmianą. Macie podobne odczucia?

lunesco

Member
Buchów
3
ja miałem z Polskiej apteki i wszystko było w porządku, aczkolwiek od czasu do czasu mam takie objawy, to wtedy robię detoxik

Śmieszek420

World Wide Weed
Obsługa forum
Moderator
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
8,449
Odznaki
5
Mam opakowanie z dystrybucji niemieckiej. Korzystam, ale coś jest z nią nie tak. Jakby walili w nią chemię. Nie jestem początkującym amatorem konopii (jakimś konserem zresztą też), ale sobie waporyzuję od czasu do czasu. Ta konkretna odmiana powoduje u mnie długotrałe kołatanie serca nawet po niewielkiej waporyzacji. Dałem innym znajomym do poczęstowania, odczucia podobne. Kołatanie, szybkie pobudzenie, u niektórych stany lękowe. I to nie były żadne żółtodzioby w paleniu. Coś jest nie tak z tą konkretnie odmianą. Macie podobne odczucia?
Klasyczny mocny hejzik. Ja po kilkunastu latach palenia dalej potrafię mieć takie akcje po sativach(dlatego raczej ich nie palę) i mowa tu o paleniu ze swojej uprawy, bio.

GreenDoctor.pl

Well-known member
Klinika
Buchów
335
Tak sativki działają, nie dla każdego. Zwłaszcza że 22% THC to już z górnej granicy - z tego co rozumiem marihuana czarnorynkowa przechwytywana przez warszawską policje ma średnio 11% THC (!). Za to dawkowana po 1 wdechu z waporyzatora zwykle jest OK. W razie nieprzyjemych reakcji właśnie jak kołatanie serca, stany lękowe można dołożyć do waporyzatora jakiś dobry jakościowo susz CBD w stosunku 1:1. Wówczas działanie powinno być łagodniejsze.

NAF

Well-known member
Buchów
22
Nie czułem po tym paleniu żadnego dyskomfortu,ocenil bym ten susz na słabą sative,coś tam energetyzuje i bardziej klepała mnie z vapka ale i tak szału na mnie nie zrobiło to palenie..

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół