Cannabis Flos S-Lab 18% THC - Pink Kush

Wyszukiwarka Forumowa:
U

Usunięty 84647

Guest
Powiedzcie proszę jak ten s lab ma się do Aurory 20? I który z nich rzeczywiście najlepszy? Dzis w aptece powiedzieli mi właśnie,że mają odmianę gsc i jest to podobno biały kruk. Jak to ma się w praktyce?
Powiedzieli również o jakiejś nowości tilray,podobno blubbery...
Do tej pory próbowałem Aurorę 20 oraz conopy growth i zdecydowanie Aurora bardziej mi przypadła do gustu. Growth gryzł w gardło,był trochę jak czekolada no i działanie według mnie słabsze.

MangoOK

New member
Buchów
2
Kupiłem dzisiaj Mango, wcześniej paliłem Aurore 22. Oceniam Mango lepiej niż Aurore 22. Polecam, swietne, rozluzniajace dzialanie, dobry humor i pozytywne myslenie. Aurora 22 nie byla taka wesola. W aptece wydzielili mi 10 g, zaplacilem 515 zł.

benger

Only eco growth
Weteran
Buchów
1,066
Odznaki
4
Kupiłem dzisiaj Mango, wcześniej paliłem Aurore 22. Oceniam Mango lepiej niż Aurore 22. Polecam, swietne, rozluzniajace dzialanie, dobry humor i pozytywne myslenie. Aurora 22 nie byla taka wesola. W aptece wydzielili mi 10 g, zaplacilem 515 zł.
Też kupiłem z 2 tygodnie temu Mango, a Aurore miałem ponad rok temu 20 i 22, i to mango zdecydowanie lepsze, bynajmniej super jak dla mnie na noc na bezsenność, daje totalny spokój, wycisza, nie ryje, nie ma gastrówy, i nie pobudza. Z tego co próbowałem to s-lab 18 (mango) i red no 2(lemon skunk) to topka dla mnie na chwilę obecną z tych aptecznych kwiatów.
15G:
s-lab-18-thc-apteka.png

GreenDoctor.pl

Well-known member
Klinika
Buchów
152
Obecnie już pod tą nazwą było sprzedawanych 5 odmian: Pink Kush, Mango, Girl Scout Cookies (indici) Jack Herer (hybryda) i teraz wchodzi Master Kush też indyjka.
Najprawdopodobniej w aptekach dostępne są tylko dwie ostatnie - JH i MK

ziomdjadecksa

Well-known member
Buchów
2
Kupiłem wczoraj wieczorem Pink Kush. PRZEWAŻYŁEM z przyzwyczajenia, bo kto kupował na "ulicy" ten się w cyrku nie śmieje. 😂 W każdym razie dzisiaj próbuję. W sam raz na leżenie na kanapie i oglądanie filmów National Geographic. Nic innego się nie chce robić. Można spokojnie poleżeć, pomyśleć. Świetnie relaksuje i odpręża. No i jeść się chce niesamowicie. Zapach suszu jak z typowego outdoora bez curringu. Jak spod "polskiej cmurki" 😄

GreenDoctor.pl

Well-known member
Klinika
Buchów
152
W tym tygodniu wjeżdżają nowe odmiany pod nazwą S-Lab 18:
Konkretną odmianę można rozpoznać po literach w numerze partii z tyłu opakowania. Licząć GSC, które niby było jednorazową dostawą pod tą nazwą sprzedawanych jest już 9 odmian, często o zasadniczo odmiennej genetyce i działaniu.

• Pink Kush (litery PK) indica
  • Mango (MG) - indica
  • Girl Scout Cookies (GSC) – zbilansowana hybryda.
  • Jack Herer - hybryda o przewadze genów sativa litery JH
  • Master Kush (MK) - indica o działaniu nasennym
  • Black Tuna (BT) – hybryda z przewagą sativa
  • Jean Guy (JG) zbilansowana hybryda
  • Headband – hybryda z przewagą sativa
  • Sour Diesel (SD) - sativa

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w Growbox.pl i Growseed.pl na wszystko!

Góra Dół