Cannabis Flos S-Lab Master Kush & Jack Herrer

Wyszukiwarka Forumowa:

Lavrokh

Member
Buchów
1
Witam , czy ktoś sprawdzał już może te nowe odmiany ? Czy faktycznie JH sativka na dzień? Czy MK jest mocniejszym indykiem od Mango/Pink Kusha?

Pozdrawiam serdecznie

BZK

Konopny Świr!
Weteran
Buchów
6,063
Odznaki
12
Jack herrer to chu jn ia w mojej opinii. Fanem sativy nie jestem jednak potrafię docenić dobry sati high. To zioło nie działa wcale a wcale, przynajmniej na mnie. Wyjaralem 15g w 4 dni.

Edit, wygląda ładnie i to tyle. Dla mnie to działa jak cbd. Nie działa. Wspominam to bardzo słabo.
jh.jpg

jjhh.jpg

Ostatnia edycja:
U

Usunięty 83674

Guest
Mam Master Kush i jest lepsze od Mango , a to jest indica więc nie pójdziesz w tango , a chciałem Jacka , 15 gram i spal to .!!??.. Nie polecam S-lab , posadź swoje >> warto !!

Ostatnią edycję dokonał moderator:
U

Usunięty 83674

Guest
Jack herrer to chu jn ia w mojej opinii. Fanem sativy nie jestem jednak potrafię docenić dobry sati high. To zioło nie działa wcale a wcale, przynajmniej na mnie. Wyjaralem 15g w 4 dni.

Edit, wygląda ładnie i to tyle. Dla mnie to działa jak cbd. Nie działa. Wspominam to bardzo słabo.
jh.jpg

jjhh.jpg
A próbowałeś Master Kush ??

Lavrokh

Member
Buchów
1
Miałem okazje spróbować tego Master Kusha, wszystko spoko, ale był problem z zaśnięciem, gdzie po Mango się spi jak dziecko, nie macie wrażenia ze to bardziej jakaś hybryda niż typowy indyczek?

U

Usunięty 83674

Guest
Miałem okazje spróbować tego Master Kusha, wszystko spoko, ale był problem z zaśnięciem, gdzie po Mango się spi jak dziecko, nie macie wrażenia ze to bardziej jakaś hybryda niż typowy indyczek?
Dla mnie jest słaby ten master w sumie to chciałem Jacka ale ktoś mi to odbierał i otrzymałem właśnie master kusha którego trzeba więcej spalić aby poczuć high a po spaleniu nie ma właśnie aż takiego przy***ania do kanapy i możliwe że to hybryda 😄

Lavrokh

Member
Buchów
1
To super ze producent wprowadza pacjenta w błąd, sugerując ze to mocna indica a spać się po tym nie da xD

kastet

Well-known member
Weteran
Buchów
1,246
Scuringowal się do końca:)

hwdpjp100pro

Well-known member
Buchów
289

jh.jpg

jjhh.jpg

Cześć, widzę, że nie tylko ja mam problem z JH od SLAB. Czy znalazł ktoś jakiś sposób co z tym dalej zrobić? Apteka raczej tego nie przyjmie a mam dość waporyzowania tego siana po 2g, zostało jeszcze 13.
Ani zapachu, ani smaku, ani działania.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

Góra Dół