A próbowałeś Master Kush ??Jack herrer to chu jn ia w mojej opinii. Fanem sativy nie jestem jednak potrafię docenić dobry sati high. To zioło nie działa wcale a wcale, przynajmniej na mnie. Wyjaralem 15g w 4 dni.
Edit, wygląda ładnie i to tyle. Dla mnie to działa jak cbd. Nie działa. Wspominam to bardzo słabo.
Dla mnie jest słaby ten master w sumie to chciałem Jacka ale ktoś mi to odbierał i otrzymałem właśnie master kusha którego trzeba więcej spalić aby poczuć high a po spaleniu nie ma właśnie aż takiego przy***ania do kanapy i możliwe że to hybrydaMiałem okazje spróbować tego Master Kusha, wszystko spoko, ale był problem z zaśnięciem, gdzie po Mango się spi jak dziecko, nie macie wrażenia ze to bardziej jakaś hybryda niż typowy indyczek?
Ten master kush jednak nie taki zły xdTo super ze producent wprowadza pacjenta w błąd, sugerując ze to mocna indica a spać się po tym nie da xD
Scuringowal się do końca
Jack herrer to chu jn ia w mojej opinii. Fanem sativy nie jestem jednak potrafię docenić dobry sati high. To zioło nie działa wcale a wcale, przynajmniej na mnie. Wyjaralem 15g w 4 dni.
Edit, wygląda ładnie i to tyle. Dla mnie to działa jak cbd. Nie działa. Wspominam to bardzo słabo.