nasiona marihuany

Cannabis Flos S-Lab Master Kush & Jack Herrer

Wyszukiwarka Forumowa:

Lavrokh

Member
Buchów
1
Witam , czy ktoś sprawdzał już może te nowe odmiany ? Czy faktycznie JH sativka na dzień? Czy MK jest mocniejszym indykiem od Mango/Pink Kusha?

Pozdrawiam serdecznie

BZK

Konopny Świr!
Weteran
Buchów
6,076
Odznaki
12
Jack herrer to chu jn ia w mojej opinii. Fanem sativy nie jestem jednak potrafię docenić dobry sati high. To zioło nie działa wcale a wcale, przynajmniej na mnie. Wyjaralem 15g w 4 dni.

Edit, wygląda ładnie i to tyle. Dla mnie to działa jak cbd. Nie działa. Wspominam to bardzo słabo.
jh.jpg

jjhh.jpg

Ostatnia edycja:
U

Usunięty 83674

Guest
Mam Master Kush i jest lepsze od Mango , a to jest indica więc nie pójdziesz w tango , a chciałem Jacka , 15 gram i spal to .!!??.. Nie polecam S-lab , posadź swoje >> warto !!

Ostatnią edycję dokonał moderator:
U

Usunięty 83674

Guest
Jack herrer to chu jn ia w mojej opinii. Fanem sativy nie jestem jednak potrafię docenić dobry sati high. To zioło nie działa wcale a wcale, przynajmniej na mnie. Wyjaralem 15g w 4 dni.

Edit, wygląda ładnie i to tyle. Dla mnie to działa jak cbd. Nie działa. Wspominam to bardzo słabo.
jh.jpg

jjhh.jpg
A próbowałeś Master Kush ??

Lavrokh

Member
Buchów
1
Miałem okazje spróbować tego Master Kusha, wszystko spoko, ale był problem z zaśnięciem, gdzie po Mango się spi jak dziecko, nie macie wrażenia ze to bardziej jakaś hybryda niż typowy indyczek?

U

Usunięty 83674

Guest
Miałem okazje spróbować tego Master Kusha, wszystko spoko, ale był problem z zaśnięciem, gdzie po Mango się spi jak dziecko, nie macie wrażenia ze to bardziej jakaś hybryda niż typowy indyczek?
Dla mnie jest słaby ten master w sumie to chciałem Jacka ale ktoś mi to odbierał i otrzymałem właśnie master kusha którego trzeba więcej spalić aby poczuć high a po spaleniu nie ma właśnie aż takiego przy***ania do kanapy i możliwe że to hybryda 😄

Lavrokh

Member
Buchów
1
To super ze producent wprowadza pacjenta w błąd, sugerując ze to mocna indica a spać się po tym nie da xD

kastet

Well-known member
Weteran
Buchów
2,305
Scuringowal się do końca:)

hwdpjp100pro

Well-known member
Buchów
325

jh.jpg

jjhh.jpg

Cześć, widzę, że nie tylko ja mam problem z JH od SLAB. Czy znalazł ktoś jakiś sposób co z tym dalej zrobić? Apteka raczej tego nie przyjmie a mam dość waporyzowania tego siana po 2g, zostało jeszcze 13.
Ani zapachu, ani smaku, ani działania.

LordKrzaczeK

Well-known member
Buchów
551
Jack Herrer zakupiony 12.2023 spisał się najlepiej ze wszystkich odmian od S-Labu. 15g wychodzi 650zł u mnie w mieście. Aczkolwiek minusem jak zwykle jest to że tolerka już po 5 dniach jest taka (dawka 3x0.3g/24h) że kompletnie na 6 dzień nie klepie. Może ktoś wytłumaczy dlaczego tak się dzieje? Po stuffie od innych producentów kompletnie nie odczuwam tego że nie czesze. W tych SLabach musi być coś nie tak... Jak zwykle wszystko przesuszone na wiór, zapach niedojrzałego szuwaksu ze słabo naświetlonej miejscówki. Warto dopłacić te 300 zł do Aurorki, CanPoland czy też 420Pharmy.

hwdpjp100pro

Well-known member
Buchów
325
A ja se wyhodowałem ponad kilo dobrego palenia i mam kompletnie wyje**** w te gówno z apteki. 3 razy realizowałem recepte, 1 strzał LA Confidental Aurora - kozak, 2 strzał Master Kush SLAB - też kozak, 3 strzał Jack Herer SLAB - nigdy więcej.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół