akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

cannabis.fr.pl outdoor cup2007

Wyszukiwarka Forumowa:

cannabis.fr.pl outdoor cup2007

• Łącznie głosujących
    28

growmen

Well-known member
Buchów
0
[center:a4dc3e093d]Witamy wszystkich na trzecim konkursie zoorganizowanym przez:

[/center:a4dc3e093d]

Zasady konkursu są bardzo proste, należy zrobić zdjęcie swojej roslince przy niej ustawić kartkę z widocznym napisem haszysz.com + nick z forum i zamieścić ja w tym dziale (maksymalnie 2 zdjęcia) i czekać na głosowanie :) w tym roku cannabis.fr.pl nagradza 3 miejsca i oto nagrody:

:arrow: 1: euforiaŽ 10 feminised producenta Dutch Passion. [323pln] + nawoz CANNA: BOOST ACCELERATOR 250ml.[92pln]
:arrow: 2: Arjan's Haze #1 producenta greenhouse 5 feminised [160pln] + nawóz CANNA: Terra flores 1litr.[42 pln]
:arrow: 3: Indoor mix 10 feminised producenta Femaleseeds.[140pln]

do kazdej nagrody czasopismo Soft Secrets

Regulamin konkursu:
1. W konkursie udział biorą tylko 2 zdjęcia roślinek rosnących na OUT
2. Do kazdego zdjecia musi zostac dołączona kartka z nickiem + napis haszysz.com *
3. Do zdjęć powinien dołączony być krótki opis uprawy (jaka odmiana, zastosowane treningi, wysokość rosliny itp.)
4. Zakaz jakiego kolwiek ingerowania w zawartość zdjęcia czyli obróbki graficznej zdjęć - wszystkie zdjecia będą sprawdzane i w razie wykrycia edycji użytkownik ten zostaje automatycznie zdyskwalifikowany z dalszego udziału w konkursie

Zdjęcie niespełniające wymogów regulaminu niebędzie dopuszczone do konkursu.

Termin zamieszcania zdjęc do 25 października rozstrzygnięcie konkursu początek listopada.
Zapraszamy do udziału !!!

STIRI

Member
Buchów
0
Konkurs

Nasiona pochodzą od kolegi podobno to early misty.
Roślinka rosła od połowy kwietnia aż do początku września.
Zastosowałem małe FIM i i porządne LST(ze względu na niskie poręcze na balkonie:))
Przy LST którego trudno było opanować roślinka i tak miała coś powyżej 65cm.
High - mocny choć nie bardzo mocny
smak - lekko gorzki podchodzący pod hasz(może sie jeszcze wyklaruje::)
zbiory - coś ok.80gr
Brakuje kartki z nickiem z tego względu że dopiero teraz znalazłem ten konkurs a roslinka już ścięta(szkoda)

No tu niema wątpliwości, hueheue
od predazzo

franzPL

Well-known member
Buchów
1
Twilight X Big bud

na out od kwietnia 2007 na wegu bohumus na flo pk13-14 technika uprawy LST wysokość 140cm

O

otojai

Guest
Postanowiłem jednak wystawić mojego maroca do konkursu - chociaż wiem że szczytem (topem :tongue: ) marzeń byłoby zajęcie trzeciego miejsca.

Małe Info:
Nasiona: z cannabis.fr.pl , z femaleseeds
odmiana: maroc, feminizowany
gleba: z miejscówki
nawożenie: nie nawożone
podlewanie: nie podlewane
technika uprawy: jednorazowy FIM
data posadzenia: 15 kwietnia
data zbioru: 22 wrzesień
wysokość: 180 cm.
plon: 80gram

Liczę na wasze głosy :thumright: :thumright: :thumright: :thumright: :thumright:

stryju

Well-known member
Buchów
1
roślina: klon WW (to chyba nie jest ww ale pestki dostałem jako gratis WW F2 z cannabis.fr.pl )
klon wysadzony na początku czerwca, nawożenie florowit, ziemia to jakaś taniocha z castoramy (dodałem dolomit), jednorazowy FIM, ciągle rośnie

omegx

Member
Buchów
0
http://awersddasa.patrz.pl
http://asdsafdsg.patrz.pl
hehe moj dobytek soory za niewyraznie zdjecia ale robione telefonem bo aparat mial wypadek:D
Wiec jest to LOW DRIVER#2 zakupione na cannabis.fr.pl puki co pierwsze topencie:D za jakis miesiac zbiory. Na parapecie siedzi 7 samiczek i wybralem najpiekniejsza:D zjecia oddaja piekna roslinki jak i zapachu:D maja leeko ponad 1 miesiac:D jest to moj pierwszy krzaczor:D:D pzdr i prosze o głosy!!!!!!!!!! :geek:

Gri3u

Well-known member
Buchów
2
Siemanko ogrodnicy zapodam wam fotki easy sativ zakupione na cannabis.fr.pl Fotki sa z 8 września ale niestety nie posiadaja kartek z nickiem poniewarz ktos ukradl mi 7 roslinek 26 wrzesnia z miejscówki ( shamany purple power i easy sativ) ;( doł jak h** Mam nadzieje ze uznacie fotki.. regularnie prowadzilem fotorelacje na i rozmawialem z Cannabisem z fr :) spoko gość http://gong.org.pl/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=34&forum=12&viewmode=flat&order=ASC&start=40 i na https://talk.hyperreal.info/thread/14634,4;?unb509sess=8c50c31f7fd79a49fe98200815631a71 tam jest duzo fotek ( posty Gribu- to ja)

GDZIE JEST KARTECZKA Z PODPISEM?

rasbert

New member
Buchów
0
Witam witam :) O konkursie dowiedziałem się przed chwilą (zdjęcia zrobiłem wczoraj) Karteczkę pokażę na kolejnym zdjęciu jak odwiedzę to skromne zacisze w niedługim czasie :)

Tutaj mniejsza koleżanka shamana z poprzedniego zdjęcia:

Odmiana: Shaman z DP, F2/F3
Nawozy
Weg:
Florovit + saletra amonowa,
Flow: Planton K,
Trenowanie: raz został zrobiony FIM
Roślina nie jest wielka, ma z 140 cm, rośnie na polance leśnej, dlatego dostęp do światła jest ograniczony. Mimo wszystko sativy bardzo ładnie tam rosną :) Na wegu podlewana do 4 razy: florovit z lyzeczka amonowej, a na flo szedł dwa razy planton k.
Opowiem wam ich krotką historie:
Mianowicie miejsce miały inne na skraju lasu, ale pewnego razu zobaczyłem kręcącego się tam dziadka więc na na szybko musiałem przesadzić maluśkie konopki w nowe miejsce. Myślałem, że się nie przyjmą ale wyrosły z nich fajne potworki :)
Pozdrawiam!

GDZIE JEST KARTECZKA Z PODPISEM?

Mary-lover's

Well-known member
Buchów
0
Oto moje Panie....Easy Sativy. Posiane na watkę 23 kwietnia. 2 miesiące uprawy indoor. Potem przesadzona do ziemi torfowej z wapnem dolomitowym. Zróżnicowanie duże jak na odmianę: od 1,4 m do 2,3 m. Zbiór z najmniejszej rośliny 82 gramy, z największej ok. 363 gram (po niecałych 3 tyg. suszenia). Nawozy: biohumus, K i P - nawozy rolnicze. Wszystkie rośliny bez treningu

-=*Rotasila*=-

Well-known member
Weteran
Buchów
1
http://img69.imageshack.us/my.php?image=15092007r089qw4.jpg

Odmiana, która jest na fotce to thai mixowana kilkukrotnie przez róznych grwerów. Nasiona przekazywane były z reki do reki, ja osobiscie mam je od ziomka, który ma je od kuzyna z USA [troche nasion rozdałem znajomym]. Z Thai zostało mało genów, ale roslina rosne wysoka [ponad 2m] ta na zdjeciu ma 2,6m. Kwitnie pózno, ale szybko.. zapach ma znikomy przypominający swierza marchewke..

http://img220.imageshack.us/my.php?image=15092007r033xi9.jpg

Topki, który widac na zdjeciu są czescią lezącej rosliny - odmiany Passion #1 z DP przez freedomshop. Zapach jej kwiatu jest bardzo intensywny, długo wdychany staje sie nieprzyjemny, nieco przypaminajacy pot człowieka palącego 5 lat bez przerwy! Roslina trenowana Superscroping czy jakos tak..
clear.gif

prezesskt

Member
Buchów
0
Siemanko grower'zy .
Krzaczek wykiełkowała 29 kwietnia 2 tygodnie indoru i 15 maja poszedł na ouut. Co do odmiany to nie jestem pewien bo nasionko znalazłem w paleniu ale chyba to jest early misty.
Małe info:
Ziemia: ziemia torfowa + próchnica (w proporcji 1:1)
Nawozy: weg- biohomus, floł- PLANTON-k
Trening: brak
roślinka ma około 3 metrów co widać na zdjęciu (ziomek ma 2 metry bez 5 cm).
Zdjecia robione w dostępie czasowym 2 tygodnie. Drugie zrobione jest gdy krzak był oberwany do połowy Ale miało być z napisem to jest akie jest.
70.jpg

71.jpg

P

Palisanto

Guest
Krzaki C99 nawozone biohumusem i plantonem K. Ostro Supercropingowane. Gdyby nie były przygniecione do ziemi wysokości przekroczyłaby 250cm.

77.jpg

79.jpg

SMIESZNY1

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Odmiana: TOP44
Seedbank: Niewiadomego breedera, Anglia.
Trening: Fim+Supercropping i LST
Nawożenie: Veg- Biohumus Forte, Flo- Planton PK

S

SOLARR

Guest
Durban Poison
Klony rosliny uprawianej w boxie.
Nawozy kurzy granulat i terra Vega.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół