Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
nie chce zapeszać, ale kowi może ma jakieś problemy z miśkami, czy innym czortem. z ciekawości zerknąłem na jego profil i ostatniego posta napisał w sylwestra..
wiecie co majstry tak bedzie najlepiej ..ja moge Wam podac adresiwo bo jak patrze na ten calkowinty brak zainteresowania ze strony organizatora to ja osobiscie podziekuje za pestki od autora konkursu i zglosze sie osobiscie do Was jesli oczywiscie nie macie nic przeciwko...ja rozumiam wiele rzeczy i wiele spraw...a powinno sie chociaz napisac...panowie mam wy***ane narzie i nie sapcie albo tez panowie czekam na pestki od sponsorow a z tego co tu widze to bardziej zalezy sponsorom niz samemu organizatorowi a to chyba nie tak powinno wygladac ...
takie cos w roli j moda moim zdaniem nie powinno miec miejsca...
ale to tylko moje zdanie
dobra przejmę pałeczkę mam nadzieję, że nikt mi tego za złe nie będzie miał.
wszyscy którzy mają dwucyfrową liczbę głosów proszę o adresy na pw. przejmę kontakt ze sklepami które oferowały sponsoring, reszcie dorzucę nagrody pocieszenia od siebie.
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.