akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Cannabost

Wyszukiwarka Forumowa:

olszyna

Well-known member
Buchów
0
Witam mam pytanie czy opłaca się lanie Cannabost"a na Af ?? I ile będzie większy plon od normalnego ?
litr PK 13-14 starczy na 6 krzaków ??

D

delete

Guest
Widac nie zagłębiłes się w temat a po drugie nie ten dział ;)
Jak to ktoś napisał na forum CannaBoost + PK13/14 to dwa boosty sukcesu ;) Aceleratora (czy jakos tak :p ) możesz zastąpić melasą a litr PK wystarczy Ci na kilka sezonów dla kilku plantów. Dawkowanie 15ml / 10L.
Powodzenia

olszyna

Well-known member
Buchów
0
ale mi to chodzi o AF z których jest mały krzak i mało gieta więc czy da się jeszcze bardziej te krzaki wyśrubować ??

D

delete

Guest
Teoretycznie tak ale czy wkład finansowy wart jest podniesienia wagi zebranego materiału? Koszt boosta 0,25L to około 90zł, wspomne tutaj że należy go stosowac już od pojawienia się pierwszysch pączków przez cały okres flo. W Twoim wypadku pewnie brakuje 2, 3 tyg do ścinki. Nie oczekuj cudów. Jak zacząłeś tak skończysz ;)
Moim zdaniem gra nie warta świeczki.
Na next sezon lepiej się przygotuj

olszyna

Well-known member
Buchów
0
Właśnie dlatego pytam bo mam 5 automatów i jednego passiona femi i chcę przynajmniej 100 gieta wyciągąć i tak pomyślałem o tym jedynaku który jest trochę późno zasadzony , bo nasiona dostałem 15.05.2012 , ale była nieładna pogoda i na chwile dzisiejszą ma koło 45 cm choć codziennie jest większy , a teraz nie byłem 2 tygodnie na spocie i myslałem kupić to od canny i może by mi się zwróciło , co o tym sądzicie ??

D

delete

Guest
Kupuj będziesz miał na nexy sezon ale z drugiej strony uparłeś się na Cannę, wiesz że są porównywalne nawozy w niższej cenie?
Zajrzyj tutaj i tutaj
Btw osobiście stosuje cannę bo po przeliczeniu z innymi nawozami są na prawdę wydajne. Twój wybór kolego

olszyna

Well-known member
Buchów
0
Nie chcę kupować na zaś , tylko jeśli te nawozy załóżmy dadzą 10 gieta więcej to chyba się opłaca , a teraz nie mam możliwości zasadzenia krzaka więc to jest może ostatnia deska ratunku aby było więcej palenia ^ ^

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół