nasiona marihuany

Ceny Marihuany

Wyszukiwarka Forumowa:

Well-known member
Buchów
876
Dla samej "podkładki" też zainteresowałem się receptami. Osobiście posiadam. Tylko myślę, że to ma 2 strony medalu na obecną chwilę. Pewnie zależy sporo od regionu. Z jednej strony spokojniejsza głowa, ale z drugiej mają Cię jak na tacy, wszystkie dane razem z adresem. Myślę, że ch***wo starać się o receptę jeśli ktoś uprawia w miejscu zameldowania. Takie moje luźne spostrzeżenia.

Śmieszek420

World Wide Weed
Obsługa forum
Moderator
Weteran
Buchów
8,192
Odznaki
5
Dla samej "podkładki" też zainteresowałem się receptami. Osobiście posiadam. Tylko myślę, że to ma 2 strony medalu na obecną chwilę. Pewnie zależy sporo od regionu. Z jednej strony spokojniejsza głowa, ale z drugiej mają Cię jak na tacy, wszystkie dane razem z adresem. Myślę, że ch***wo starać się o receptę jeśli ktoś uprawia w miejscu zameldowania. Takie moje luźne spostrzeżenia.
Co mają na tacy? Że lek z apteki kupiłeś? Za dużo jarania i się paranoje włączyły...

początkujący332

Well-known member
Buchów
724
Odznaki
3
Wschód Polski 17 zł za gieta przy 1kg outa leci bez problemu. I to jak sie chcę na szybkości wydać.

TęczowyMiś

Well-known member
Weteran
Buchów
520
Odznaki
1
Południowy wschód
Outdoor: 12zł-14zł/g przy 100g
Indoor: 26-27zł przy 100g

Co do tego medyka to właśnie w tym tygodniu idę do lekarza rodzinnego nowego, młodego i będę pytał o receptę, przynajmniej nie będę nabijał komuś kasy za wizytę :)

Pozdro 🖐

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół