akcesoria do uprawy ro艣lin
nasiona marihuany

Ceny Marihuany

Wyszukiwarka Forumowa:

Ayahuaska

Well-known member
Weteran
Post贸w
2,380
Buch贸w
8,093
No kolega z w Niemczech robi i przywi贸z艂 cali niby馃榾 w艂a艣nie taki pgr, twardy jak kamie艅 topek suchy, w miar臋 ladnie obcukrzny, og贸lnie wygl膮d fajny, ale jak si臋 zajara艂o to czubek g艂owy mnie bola艂馃榾 i to testowa艂em 3 dni i taki by艂 defekt.
No to samo m贸wi艂 kolega, 250 paczki za pi膮tka krzycz膮 za tego pgra 馃檰 Fajnie tylko wygl膮da i nic poza tym.

plejerone

Well-known member
Weteran
Post贸w
1,018
Buch贸w
4,200
Odznaki
2
Nie no w aptece czasem trafia si臋 susze mocne jako艣ciowo w du偶ej mierze zale偶y to od producenta,ale w wi臋kszo艣ci jednak to s艂abo wygl膮da. No i druga sprawa partie moga si臋 czasem znacz膮co r贸偶nic. Osobi艣cie dwa razy bra艂em z apteki. Raz Jack herrer od slabu, akurat fajna partia mi si臋 trafi艂a i Pink kush od aurory. Ale wida膰 na necie co nie kt贸rzy dostaja w srogiej cenie, czasem lepiej outdorry wygl膮daj膮.

punisher_

Well-known member
Post贸w
138
Buch贸w
843
No to samo m贸wi艂 kolega, 250 paczki za pi膮tka krzycz膮 za tego pgra 馃檰 Fajnie tylko wygl膮da i nic poza tym.
Oczywiscie, Ty wiesz dokladnie co miales, byc moze byl to PGR. Ale czesto te 'pgr' to po prostu mocno ubite tumblerem do trymowania topy. W polaczeniu z vacuum seal, zeby to przetransportowac, robia sie kamienie. Niezly trik na bag appeal jak to dla kogos istotne (ja robie dla siebie i wole recznie, ale na masowce, na pewno przydatne). A i pozniej ten trym mozna przerobic na haszyk.

Ostatnia edycja:

Ayahuaska

Well-known member
Weteran
Post贸w
2,380
Buch贸w
8,093
Oczywiscie, Ty wiesz dokladnie co miales, byc moze byl to PGR. Ale czesto te 'pgr' to po prostu mocno ubite tumblerem do trymowania topy. W polaczeniu z vacuum seal, zeby to przetransportowac, robia sie kamienie. Niezly trik na bag appeal jak to dla kogos istotne (ja robie dla siebie i wole recznie, ale na masowce, na pewno przydatne). A i pozniej ten trym mozna przerobic na haszyk.

Warto wspomnie膰 o dzia艂aniu, to nie jest normalna zjarka tylko jakie艣 syntetyczne g贸wno, kto jara艂 to wie o czym mowa...
Wol臋 swojego oucika, tak to wygl膮da.;
threema-20251126-183334224.jpg

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zni偶ki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy ro艣lin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzyb贸w Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zni偶ki

G贸ra D贸艂