Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
sugerujecie się TYLKO ceną l: uker: co z tego jeśli swietlówka kosztuje 11 zł skoro ma 400 lumenów l: chyba lepiej dodać te kilka złotych niz puzniej załować i kupic następne,ja jutro wybieram sie do Obi lub Praktikera w poszukiwaniu świetlówek,i nie cena będzie wazna lecz ilosc lumenów,narazie posiadam zazówki halogenowe,więc jestem zmuszony zrobic turne po sklepach( kupic tanio i dobrze a nie tanio i hu**wo ) pzdr
foger, ja dzisiaj bylem w dwuch markietach tego typu i niestety stwierdzam ze owszem są dobre świetlówki, ale ich ceny to poprostu aż wykręcają kieszeń, zdecydowanie na allegro wychodzą taniej te same swietlówki i polecalbym allegro, sam z resztą się przekonasz jutro.
Elooo...
ale przesyłka tez kosztuje,poza tym to rzecz delikatna...niechceiał bym dostać jej w proszku :cat: r: i ja jestem w takiej sytuacji ze musze je miec jak najszybciej bo moje roślinki cierpią ( niewiem na co ) ale strasznie cierpią
dzisiaj byłem paczec na kompakty philipsa 1500lum za 16,99w markecie a na allegro ta sama 12 zł z czego przesyłka pewnie +7zł jak bys kupował w markecie 1 to sie opłaca ale jak bys kupował wiecej to opłaca sie bardziej z allegro bo wtedy koszt przesyłki sie tak bardzo nie zmienia
Patron, ja kupiłem 2 sztuki takich kompaktów...moze byc ?? styknie tych lumenów ?? razem mam 3000 LM,wcześniej miałem zarówki halogenowe i moze to była przyczyna usuchania moich listków :/
zalezy jaka masz powierzchnie boxa??ale jak masz tylko 2 to stwierdzam ze ten box jest tyci tyci podaj wymiary albo skorzyztaj sobie z licznika lum na danego boxa!!
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.